|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris toont preview van aankomende merchandiseTijdens de afgelopen opnames van “Pass Annuel Showtime” in de Disney Village Dome, dat jaarpashouders (Infinity/Magic+) gratis konden bijwonen, gaf Etienne van de merchandise afdeling een voorproefje welke producten we kunnen verwachten de komende weken in de winkels in de Disney Parken en Disney Village.
Tower Of Terror Stitch pandora charm (Reeds verkrijgbaar)

Een nieuwe exclusieve Pandora charm met Stitch ter ere van de 15e verjaardag van Tower of Terror in Disneyland Paris. Beschikbaar op alle Pandora-locaties van het Resort (79€):


Disneyland ParisPixieDust.be


30th Anniversary Mickey Pandora:

Een nieuwe exclusieve Pandora bedel voor de 30th anniversary met Mickey zal verschijnen op 12 april bij Pandora locaties in het resort.


PixieDust.bePixieDust.be


Sleutel La Belle Au Bois Dormant walkthrough attractie:

Traditiegetrouw verschijnen er ook regelmatig nieuwe gelimiteerde souvenirsleutels in Disneyland Paris, deze keer is de walkthrough attractie “La Galerie de la Belle au Bois Dormant” aan de beurt. Binnenkort volgt meer informatie over de release datum.


PixieDust.bePixieDust.be


Disney Hotel Newport Bay Club collectie:

Na Disney Hotel New York – The Art Of Marvel zal binnenkort ook Disney Hotel Newport Bay Club meer exclusieve merchandise krijgen en een souvernir sleutel.


PixieDust.bePixieDust.bePixieDust.bePixieDust.be


Mickey Mouse “Fun Kitchen” collectie:

Binnenkort verschijnt er alweer een nieuwe collectie met keukengerei geinspireerd op Mickey.


PixieDust.bePixieDust.bePixieDust.bePixieDust.bePixieDust.be


Bekijk al onze Merchandise Updates

Blijf op de hoogte van alle nieuwe leuke merchandise items in Disneyland Paris ! Wij gaan er live naar op zoek in de parken de rest van het Resort.


Translate website