|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

It’s A Small World opnieuw open vanaf 5 mei 2023Na gesloten te zijn geweest vanwege een grootschalige renovatie, zal de vrolijkste cruise die ooit gevaren heeft eindelijk opnieuw heropenen vanaf 5 mei 2023 om de gasten van Disneyland Paris opnieuw te betoveren.

De attractie is reeds gesloten sinds 29 november 2021 en zal binnenkort na een renovatie van anderhalf jaar opnieuw heropenen. Grote nieuwigheden worden niet verwacht, wel kondigde Disney aan in de Amerikaanse media dat er nieuwe poppen zouden toegevoegd worden in een rolstoel in Disneyland California, Walt Disney World en Disneyland Paris. Naast de reguliere wachtrij zal de attractie binnenkort ook beschikbaar zijn met Disney Premier Access.

Disneyland Paris deelde een video van Cast Members die het beroemde themalied neuriën en fluiten om de heropeningsdatum aan te kondigen, de heropening word gepromoot als onderdeel van Disneyland Paris 30th Anniversary Grand Finale!

PixieDust.be


Previewdagen van attractie It’s A Small World voor jaarpashouders:

Bezoekers met een jaarpas kunnen 2 dagen eerder genieten van deze iconische attractie op 3 en 4 Mei 2023. Jaarpashouders hoeven niet op voorhand te reserven om op de attractie te kunnen tijdens de previewdagen maar moeten wel op voorhand hun bezoek reserveren via het park reservatiesysteem.


Small WorldPixieDust.bePixieDust.beTranslate website