|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Star Tours krijgt nieuwe scenes in 2024

Vorig jaar werd tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat Star Tours nieuwe locaties zou krijgen. Tijdens de Star Wars Celebration van dit jaar in Londen is zojuist aangekondigd dat de attractie zal worden geüpdate in 2024 met nieuwe locaties die we nog niet hebben gezien in Star Wars.

In 2024 gaat Disney meer verhalen en personages toevoegen aan Star Tours in drie Disney Parken: Disneyland Park in California, Disney’s Hollywood Studios en uiteraard ook in Disneyland Paris. Sinds de attractie in 1987 in Disneyland Resort debuteerde als de eerste Star Wars attractie in een Disney-park, is Star Tours naar nieuwe plaatsen gereisd naarmate dit universum zich uitbreidde.

Deze traditie willen ze volgend jaar voort zetten met nieuwe avonturen van nieuw aankomende Star Wars films en series met nieuwe locaties die we voorlopig nog niet hebben gezien.

PixieDust.bePixieDust.be


Star Tours in Disneyland Paris

Bereid je voor op nog meer intergalactische avonturen met Star Tours: The Adventures Continue in Discoveryland.


Translate website