|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Alle entertainment terug in Avengers CampusSinds 8 april 2023 zijn alle shows terug te zien in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park. Begin dit jaar schrapte Disneyland Paris het volledige entertainment in het nieuwe Marvel themagebied behalve de Heroic Welcome en bepaalde meet & greets met Marvel superhelden.

Eind januari introduceerde Disneyland Paris het avondspektakel “Avengers: Power The Night” (t/m 8 mei) op de Tower Of Terror juist buiten Avengers Campus, in de maand februari 2023 keerde de Guardians of the Galaxy: Dance Challenge samen met het showtje van Thor en Loki.


PixieDust.be


Sinds 8 april zijn ook de shows Avengers Unite, The Amazing Spider-Man and Warriors of Wakanda terug te zien in Avengers Campus. Dit betekent dat al het originele Avengers Campus entertainment dat debuteerde bij de opening van het themagebied in de zomer van 2022 nu terug is. Hoewel alle shows opnieuw verschenen zijn in de officiële Disneyland Paris App communiceert Disney niet op welke tijden deze shows plaatsvinden, dit was ook het geval vorig jaar.


Avengers CampusPixieDust.bePixieDust.beTranslate website