|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Pluto krijgt gethematiseerde outfit in Frontierland in het Disneyland ParkSinds enkele weken kan je Pluto ontmoeten bij een speciale gethematiseerde outfit in Frontierland in het Disneyland Park. Pluto gaat samen met Minnie Mouse en met gasten op de foto nabij het restaurant Cowboy cookout Barbecue.


Pluto


Pluto is meestal een personage die bijna nooit een speciale outfit krijgt, behalve eens een andere halsband. Maar nu kreeg bij een mooie cowboyhoed en een grote sjaal. Pluto is het vierde Disney personage die in Frontierland gasten ontmoet in een gethematiseerde outfit.

Naast Pluto kun je ook Goofy en/of Minnie ontmoeten:

Voorheen kon je al Goofy ontmoeten in zijn Cowboy-outfit en ook Cow-girl Minnie Mouse kon je al enkele keren in Frontierland ontmoeten. Bij Phantom Manor kan je dan Mickey Mouse ontmoeten die in passende outfit gasten staat op te wachten.

De meet & greet met Pluto en Minnie Mouse staat niet op het programma vermeld, loop daarom in de laten voormiddag en vroege namiddag zeker eens tot aan het terras van Cowboy cookout Barbecue om te kijken als ze er staan. Het kan ook gebeuren dat Pluto bij Goofy staat.


PixieDust.beTranslate website