Nieuwe zoete en hartige lekkernijen met Kiri-kaas in de Cable Car Bar Bake Shop

Gasten van Europa’s grootste toeristische bestemming kunnen nu genieten van een nieuwe reeks gebakjes met heerlijke Kiri®-kaas. Deze zijn verkrijgbaar in de bakkerij van Main Street, U.S.A.®, Cable Car Bake Shop.

Dit initiatief maakt deel uit van het exclusieve 10-jarige partnerschap dat in juni 2021 is ondertekend tussen Bel en Disneyland® Paris, inclusief de integratie van de producten van de groep in het restaurantaanbod van Disneyland Paris en de thematisering van bepaalde gebieden in de kleuren van The Laughing Cow®, Babybel ® en Kiri® merken.

Vanaf 25 mei biedt Cable Car Bake Shop gasten van Disneyland® Paris een nieuwe en unieke culinaire ervaring gebaseerd op het merk Kiri. Kiri is al een bron van inspiratie voor banketbakkers over de hele wereld en zal voor het eerst in Europa worden aangeboden als onderdeel van exclusieve zoete en hartige recepten, waardoor gasten nieuwe smaken kunnen ontdekken. Jong en oud kunnen dankzij Kiri® hun zoetekauw stillen door de Cable Car Carrot Cake, de Lombards St. Cupcake, de Golden Gate Cheesecake en de Presidio Muffin of de Tartelette Éclair te proeven, in een authentieke en meeslepende setting met als thema de kleuren van het merk.

Het thema neemt gasten mee naar het hart van het oude San Francisco, terwijl ze een nieuw verhaal vertellen, gecreëerd door de Bel Group en Walt Disney Imagineering Paris. Deze integratie markeert een nieuwe stap in het exclusieve partnerschap tussen Bel en Disneyland Parijs. Beide bedrijven zetten zich in om unieke en onvergetelijke ervaringen aan te bieden op basis van hun gedeelde waarden: lachen, vriendelijkheid en vrijgevigheid, zowel met familie als met vrienden. Door deze samenwerking genieten gasten nu al van de Laugh ‘n’ Go! foodtruck, met snacks gemaakt door chef-koks van Disneyland Paris met The Laughing Cow-kaas, en een unieke ervaring met de onvergelijkbare Babybel in het Marvel-universum in het Super Hero Station in Disney Hotel New York – The Art of Marvel en Studio Theatre in Walt Disney Studios Park.


Kiri

“We werken samen met Disneyland Paris om gasten een unieke en meeslepende culinaire ervaring te bieden die aantoont dat Kiri overal kan worden gebruikt buiten kaas en chef-koks inspireert in alle soorten recepten – zelfs zoete!” zegt Céline Camilleri, algemeen directeur van Kiri. “Deze opening markeert ook een belangrijke mijlpaal in Bel’s 10-jarige samenwerking met Disneyland Parijs, waardoor gasten nieuwe smaken kunnen ontdekken en magische en onvergetelijke momenten kunnen beleven.”Translate website