|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Stakingen bedreigen uw bezoek aan Disneyland ParisEnkele dagen terug werd medegedeeld dat Disney Stars On Parade, de dagelijkse namiddagparade in het Disneyland Park, werd geannuleerd door een stakingsactie bij de entertainment afdeling. Die stakingen blijken nog niet voorbij te zijn, ze breiden zelfs nog uit.

Vandaag is er een spontane staking uitgebroken waardoor niet alleen de parade maar ook andere shows geannuleerd werden. Zo werden er shows geschrapt van Mickey and the Magician in het Walt Disney Studios Park en Dream and Shine Brighter in het Disneyland Park. Maar ook het Princess Pavilion in het Disneyland Park is door de stakingen gesloten en er is ook opnieuw geen parade.


Disneyland Paris
Mickey and the Magician


Aangezien het aanbod aan attracties minder groot is dan bijvoorbeeld in Walt Disney World, Tokyo Disney Resort of Disneyland Resort in Californië is het entertainment een zeer belangrijk aspect in Disneyland Paris. Internationale Disney fans kennen Disneyland Paris ook vooral voor zijn hoogstaand entertainment. Het is dus zeer dringend dat de directie voor een oplossing zoekt voor welk probleem er ook mag zijn zodat de gasten opnieuw een volledige beleving krijgen.

Het is niet de eerste keer dat er dit jaar een staking is in Disneyland Paris. Enkele maanden terug waren er nog enkele dagen na elkaar stakingen bij de show Dream and Shine Brighter. In Frankrijk is het al maanden onrustig met veel stakingen als gevolg bij bijvoorbeeld trein, metro, luchthavens door de pensioenshervormingen van President Macron, het lijkt er niet op dat dit de reden is voor de stakingen in Disneyland Paris want dan zou het niet enkel bij de entertainment-afdeling blijven.


PixieDust.be
Dream and Shine BrighterTranslate website