|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Toy Story characters vanaf nu te ontmoeten in hun nieuwe lookVorig jaar tijdens de start van de 30ste verjaardag van Disneyland Paris kregen de Toy Story Characters Woody, Jessie en Buzz Lightyear een vernieuwde look in de dagelijkse parade “Disney Stars On Parade” en Dream… And Shine Brighter show in het Disneyland Park.


PixieDust.be
Woody & Jessie in Dream… And Shine Brighter!


In het Walt Disney Studios Park en in Disney Hotel Cheyenne bleef Disneyland Paris nog iets langer dan een jaar verder werken met de oude versie voor meet & greets. Maar de vernieuwde Toy Story personages zijn vanaf nu te ontmoeten in “Toon Plaza” nabij de attractie Crush’s Coaster in het Walt Disney Studios Park en in Disney Hotel Cheyenne kunnen hotelgasten Woody en/of Jessie ontmoeten aan de ingang van de Red Garter Saloon.

De Toy Story characters zullen deze zomer ook een belangrijke rol spelen in een nieuwe theatershow:

Deze zomer zullen de Toy Story personages ook verschijnen in de gloednieuwe Walt Disney Studios Park theatershow TOGETHER: a Pixar Musical Adventurein het Studio Theater, dit werd bevestigd tijdens het D23 event op 12 April 2023. Een exacte startdatum voor de nieuwe Pixar show is momenteel nog onbekend. De personages van Monsters Inc zullen ook deelnemen in deze show.


Pixar in Disneyland ParisPixieDust.bePixieDust.beTranslate website