|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris gaat opnieuw “World Princess Week” vieren

Het is een jaarlijkse traditie geworden dat de Disney Parken wereldwijd in het tweede deel van augustus een “World Princess Week” organiseren. Voor de derde keer zal ook Disneyland Paris opnieuw deelnemen en zal de World Princess Week starten op zondag 20 augustus 2023 tot en met zaterdag 26 augustus 2023 in het Disneyland Park.Details over de viering zijn er nog niet maar naar verwachting zal dit hetzelfde concept zijn zoals de voorgaande jaren met wat extra entertainment tijdens de dag om de Disney Prinsessen extra in de belangstelling te zetten.

Disney omschrijft het zelf als: “Van 20 tot 26 augustus 2023 worden moed en vrijgevigheid geëerd in Disneyland Parijs! Maak je klaar om onvergetelijke momenten te vieren en te beleven in het gezelschap van de Disney Prinsessen…”

Hopelijk krijgen we binnenkort meer details wat die “onvergetelijke momenten” zijn. Intussen kan je hier onze videos bekijken van de voorgaande editie.

PixieDust.be


PixieDust.be


Kom naar Disneyland Paris voor World Princess Week 2023

Kom en beleef extra magische momenten met je favoriete Disney Prinsessen tijdens deze exclusieve week.


PixieDust.beTranslate website