|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris stopt met verkopen van Privilege Tickets bij nieuwe “Disneyland Pass”

Vandaag is het nieuwe assortiment jaarpassen bevestigd door Disneyland Paris en hierbij heeft Disney ook besloten om te stoppen met het verkopen van privilege tickets bij het nieuwe assortiment “Disneyland Paris Pass”.

De Privilege Tickets zijn een manier voor jaarpashouders om familie en vrienden mee te kunnen nemen naar de Disney Parken aan een goedkoper tarief, deze moest je op voorhand reserveren op een reservatieplatform en achteraf afhalen aan de kassa’s van het Walt Disney Studios Park op vertoon van je jaarpas en reservatie.

Op 22 juni 2023 werden de privilege tickets beschikbaar gemaakt tot en met 31 juli 2023. Ook voordelen waaronder VIP parkeren (standaard parkeren wel), een speciale toegang ingang tot de Disney® Parken, gratis bagageopslag, kennels en verhuur van kinderwagens en rolstoelen, stoppen vanaf 19 juli 2023 en VIP-ruimtes voor Disney Stars on Parade (, Disney D-Light) en Disney Dreams! stoppen vanaf 1 augustus 2023.

Update:

Privilege Tickets zijn momenteel niet beschikbaar voor augustus maar zullen binnenkort beschikbaar worden. Als je niet veranderd naar de nieuwe “Disneyland Passen” zul je nog steeds de kans krijgen om privilege tickets te kopen tot je huidige jaarpas vervalt.


PixieDust.bePixieDust.beTranslate website