|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Details van het Halloween Festival 2023 in Disneyland Paris

Disney Halloween Festival keert terug van 1 oktober tot 5 november 2023

Het traditionele Disney Halloween Festival in Disneyland Paris keert van 1 oktober tot en met 5 november terug naar Disneyland Paris. Dit jaar gaan drie verschillende teams de uitdaging aan om dwaze stervelingen te laten zien waar de werkelijke geest van Halloween over gaat. De geesten willen tenslotte gewoon plezier hebben!


PixieDust.be


The Mischief Makers: Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden zullen een ’trick or treat’-mentaliteit omarmen om het griezelige seizoen op de meest speelse manier te vieren. Samen bedenken ze een aantal ondeugende plannen voor zowel kinderen als volwassenen om de meest hilarische ha-ha-ha-lloween van hun leven te beleven. Het gekke team zal deelnemen aan Mickey’s Halloween Celebration, een duivels vermakelijke cavalcade die gasten uitnodigt om in hun handen te klappen en met hun voeten te stampen terwijl deze zich een weg baant door Disneyland Park. Om het plezier gaande te houden, krijgen gasten ook de kans om een aantal griezelige momenten door te brengen naast deze geliefde Disney-personages, die uitgedost zullen worden in hun mooiste Halloween-kostuums.


Disneyland Paris


De Disney Villains: Maleficent, Captain Hook en Jafar zullen ook deelnemen aan deze huiveringwekkende uitdaging. Onnodig te zeggen dat ze van plan zijn hun team te laten opvallen! Zo kunnen gasten tijdens het spookachtige seizoen een aantal duivels leuke ontmoetingen meemaken met een stel Disney-schurken in het Disneyland Park. En als de maan opkomt, zullen de gemeenste personages een laatste spooktaculair moment bieden voor de meest gedurfde zielen. Tijdens A Nightfall with Disney Villains – een betoverende pre-show die plaatsvindt vóór Disney Dreams®! – Disney Villains nemen het Kasteel van Doornroosje over om gasten mee te nemen op een betoverende reis met een krachtige combinatie van fonteinen, videoprojecties en muziek.


PixieDust.be


The Mysterious Hosts: Phantom Manor is ongetwijfeld de plek waar je moet zijn als de dagen korter worden en de bladeren beginnen te vallen. En het gebeurt gewoon zo dat zijn gelukkige geesten zich hebben gematerialiseerd om een paar trucjes uit te halen met alle dwaze stervelingen die het wagen om door de poorten van dit sombere landgoed te gaan. Degenen die erin slagen het beruchte landgoed te verlaten, worden vervolgens uitgenodigd om naar het Walt Disney Studios Park te springen, waar ze een andere mysterieuze plek zullen verkennen: de Twilight Zone Tower of Terror. Ze moeten echter gewaarschuwd worden dat ze naar een andere dimensie getransporteerd kunnen worden!

Halloween-festiviteiten van Disneyland Paris zullen ook de restaurants en winkels van het park overnemen, waar duivels lekker eten en drinken en een scala aan smakelijke souvenirs, geïnspireerd door de verschillende teams, beschikbaar zullen worden gesteld voor het grootste plezier van eet- en winkelliefhebbers.


PixieDust.be


Meer over Halloween in Disneyland Paris op onze speciale Halloween pagina >


PixieDust.be


Disneyland Paris blijft langer open op Halloweenavond

En dit jaar worden op 31 oktober de openingstijden verruimd, zodat daggasten tot aan de sluiting van het Park volop een extra Halloween-sfeer kunnen ervaren.


Translate website