Disney Halloween Festival 2023 in Disneyland ParisOntdek het geestige Disney Halloween Festival 2023


Van 1 oktober tot en met 5 november 2023 is het weer tijd voor het Disney Halloween Festival! Het Disneyland Park is versierd met mooie halloweendecoraties om je te verrassen. Kleurrijke pompoenen, herfstdecoraties en geesten maken alles betoverend voor griezelfans van alle leeftijden.


PixieDust.be
PixieDust.be

Het laatste nieuws over het Halloween Festival in Disneyland Paris

PixieDust.be

Mickey’s Halloween Celebration Parade!

Als onderdeel van de Halloween viering houden Mickey Mouse en zijn vrienden een speciale parade, geïnspireerd op de oogsttijd. In Mickey’s Halloween Celebration zijn Clarabelle Koe, Dagobert Duck, Huey, Dewey,Louie, Donald Duck en Katrien Duck – en andere vrienden – aanwezig in Halloween-kostuums.

Mickey’s Illusion Manor, een praalwagen geïnspireerd op de attractie Phantom Manor, zal ook opnieuw verschijnen in de parade samen met Mélanie & Henry Ravenswood (Phantom Manor characters). De parade komt tot een hoogtepunt op Central Plaza, waar de Disney-figuren en dansers halt houden voor een spookachtige show.

PixieDust.be
PixieDust.be

Ontmoet Disney personages in spooktaculaire outfits en de Disney Villains!

Disney Figuren zoals Mickey, Minnie, Goofy, Knabbel en Babbel en hun vrienden zijn spooktaculair gekleed in hun beste Halloween outfits. Ook Maleficent, Kapitein Haak, Jafar, Gaston en een heleboel andere Disney schurken zijn dit jaar opnieuw van de partij en kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

PixieDust.be

Nightfall With Disney Villains (Pre-show Disney Dreams!®)

De Disney schurken nemen het Kasteel van Doornroosje over als de zon ondergaat. Ze gebruiken hun magie om het kasteel te betoveren met projecties, muziek en fonteinen. Een spannende en griezelige ervaring voor jong en oud vlak voor het begin van avondspektakel Disney Dreams!®, mis het niet!

PixieDust.be
PixieDust.be
PixieDust.be

De griezeleuke pret gaat door in de restaurants en boetieks.

PixieDust.be

Halloweensnacks en meer:

Tijdens het Halloween Festival in Disneyland Paris kan je genieten van lekkere gerechten, snacks en drankjes in verschillende eetkraapjes, restaurants en bars.

PixieDust.be

Halloween Merchandise:

Bewaar je herinneringen aan deze Halloween voor altijd met leuke souvenirs.

PixieDust.be

Halloween vieren in Disneyland Paris op Halloween:

Dit jaar zullen er geen Halloween Party plaatsvinden op 31 Oktober 2023. De parken blijven wel langer open en Disney zegt ook voor een ‘Enchanced Experience’ te zorgen voor iedereen die in het park aanwezig is. Verder zijn er geen details bekend gemaakt welke activiteiten precies zullen plaatsvinden, gasten mogen hun tijdens deze avond wel uitzonderlijk verkleed de Disney Parken bezoeken.

PixieDust.be
PixieDust.be

Geniet nog langer van het Halloween Festival met een verblijf (hotel + tickets) in een van de Disney Hotels, die versierd zijn met kleurrijke Halloween decoratie. De hotels zijn prachtig verlicht met lichtjes, en er staan kerstbomen en andere decoraties.

PixieDust.be

Verblijven in Disneyland Paris: Hoe vroeger je boekt hoe beter de prijs

Gebruik de prijsschattingskalender onderaan om het ideale moment te kiezen voor je verblijf aan de voordeligste prijs.

PixieDust.be

Kies je favoriete Disney Hotel voor een onvergetelijk verblijf tijdens het Halloween Festival in Disneyland Paris


Translate to different languages