|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris viert 100 jaar Disney op 16 October 2023 “een dag om nooit te vergeten”

A Celebration of 100 Years of Magic in Disneyland Paris on October 16, 2023

De afgelopen eeuw heeft Disney de wereld betoverd door tijdloze verhalen en onvergetelijke personages tot leven te brengen. Al deze magische momenten zouden niet hebben plaatsgevonden zonder de talloze generaties fans en families die de Disney-magie hebben omarmd en alle ongelooflijke artiesten wier visie, creatieve talenten en verbeeldingskracht een belangrijke rol hebben gespeeld bij het verwezenlijken van deze droom.

Disneyland Paris viert deze historische mijlpaal op een uitzonderlijke manier door zijn gasten te trakteren op een uniek entertainmentaanbod en exclusieve Disney-ervaringen op de dag dat Disney zijn 100 kaarsjes uitblaast. Disneyland Paris op 16 oktober 2023 zal een dag worden om nooit te vergeten.


Disneyland Paris


Wacht dus niet en koop snel je tickets voor deze speciale dag voor het park volzet is of boek een verblijf in één van de Disney Hotels !


Translate website