|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Pass POP-UP Surprises komen waarschijnlijk naar voormalige jaarpasbureau

Disneyland Paris heeft laten weten dat de exclusieve mini-events die bij de voordelen van de nieuwe Disneyland PASS staan, de naam “Pop-Up Surprises” zal krijgen. Deze kleine events zouden er voor moeten zorgen dat houders van een Disneyland Pass soms de gelegenheid hebben om zeldzame Disney personages te ontmoeten.

Maar er staat ook te lezen dat het ook voor de verkoop van merchandise kan zijn. Ik denk dat de tweede optie meer zal voorkomen. Tot nu werd vaak de Storybook Store in Main Street USA gebruikt om een privé verkoop te houden van nieuwe merchandise aan jaarpashouders vooraleer het aan het grote publiek werd verkocht, dit zou nu waarschijnlijk in het voormalige jaarpasbureau plaatsvinden. Deze locatie is al gesloten en verlaten sinds het begin van de pandemie in 2020.

En alhoewel het één van de voordelen is voor de nieuwe Disneyland PASS lijkt het al helemaal niet meer zo exclusief te zijn voor de houders van zo’n Disneyland PASS, want ook mensen die nog een oude jaarpas hebben zouden toegelaten worden.

Om toegang te hebben zal je moeten reserveren op het Disneyland Pass / AP boekingsplatform.


PixieDust.beTranslate website