|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris zoekt Mirabel (Encanto) lookalike voor 2024

Op de Disney Careers website is er een auditie verschenen om het hoofdpersonage
“Mirabel Madrigal” uit de film Encanto tot leven te brengen in Disneyland Paris in de lente van 2024.

Voor deze casting gaat Disney specifiek zoeken in Madrid en Malaga (Spanje), kandidaten moeten tussen de 158 en 165cm groot zijn. Het is niet helemaal duidelijk op welke manier Mirabel zal verschijnen in Disneyland Paris, volgens fan account DLPReport zou het waarschijnlijk als onderdeel zijn van een nieuwe show op de route van de parade. Meer informatie hierover kunnen we waarschijnlijk later dit jaar of begin volgend jaar verwachten.

Mirabel uit Encanto verscheen begin dit jaar al voor het eerst in Disneyland Paris:

Op 6 februari 2023 verraste Mirabel fans van Disneyland Paris in de Disney Village Dome tijdens de opnames voor Pass Annuel Showtime die jaarpashouders konden bijwonen en achteraf verscheen de show op het officiële Youtube kanaal van Disneyland Paris. Dit was de eerste officiële verschijning van Mirabel in Disneyland Paris.


Mirabel


Translate website