|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Slinky® Dog Zigzag Spin

WALT DISNEY STUDIOS PARK

Slinky® Dog Zigzag Spin

Is een geweldige manier om te genieten van de wereld van Toy Story.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=4n1UlvOtkNQ


Slinky Dog Zigzag Spin: Op-en-neer-en-heen-en-weer

Klim op de rug van Slinky Dog en ren achter zijn staart aan door een bak vol rubberbotten! Deze op-en-neer-heen-en-weer-attractie is geïnspireerd op de Disney•Pixar Toy Story films.


PixieDust.be


Slinky® Dog Zigzag Spin

Avontuur voor jong en oud

Attracties voor jong en oud zijn een geweldige manier om gezinnen samen te brengen en plezier te hebben.

Tips & mogelijkheden

“Know before you go!”

Slinky Dog Zigzag Spin is een rupsbaan in de Disney-parken: Walt Disney Studios Park, Hong Kong Disneyland en Shanghai Disneyland. De attractie is geïnspireerd op het personage Slinky Dog uit Toy Story.

De rupsbaan is te vinden in het themagebied Toy Story Playland. Het voertuig van de rupsbaan is volledig gedecoreerd naar het personage Slinky Dog. Op de voorkant van de trein bevindt zich het hoofd van Slinky Dog, op de achterkant de staart in de vorm van een springveer.

Toy Story Playland in Disneyland Paris was het eerste themagebied ter wereld dat volledig was gewijd aan de Toy Story-films


PixieDust.be


Slinky® Dog Zigzag Spin
Premier Acces

Disney Premier Access is een betaalde service waarmee je sneller toegang krijgt tot populaire attracties. Het is beschikbaar voor alle gasten met een geldig toegangsticket. Deze attractie beschikt niet over een Disney Premier Access rij.


PixieDust.be


Slinky® Dog Zigzag Spin
Single Rider

De Single Rider-wachtrij is een geweldige manier om de attractie te bezoeken als je alleen bent. Deze attractie beschikt niet over een Single Rider wachtrij.


PixieDust.be


Slinky® Dog Zigzag Spin
Disney PhotoPass

Met de Disney PhotoPass kan je bij bepaalde attracties een on-ride foto verkrijgen. Slinky® Dog Zigzag Spin heeft deze optie niet.


PixieDust.be


TOGETHER: a Pixar Musical Adventure
Ontdek de wereld van Toy Story in het Studio Theater!

Deze immersieve show in het Walt Disney Studios Park neemt je mee op reis door de wondere werelden van Toy Story, Monsters Inc., Finding Nemo en meer.


PixieDust.be


Disney Hotel Cheyenne
Kamers met Toy Story thema

Ontspan met Woody & Jessie in dit bruisende hotel met Wilde Westen-thema


PixieDust.be


DISNEYLAND PARIS VERBLIJVEN
Kom en ontdek het zelf !

Bekijk de handige prijskalender voor de beste prijs en beschikbaarheid in de Disney Hotels. TIP: Hoe vroeger je boekt, hoe lager de prijs… wacht dus niet en boek vandaag.


Slinky® Dog Zigzag Spin


WORLDS OF PIXAR

Worlds of Pixar is een gebied in het Walt Disney Studios Park waar je je favoriete Disney*Pixar-personages kunt ontmoeten. Ontdek de kleurrijke werelden van Ratatouille, Finding Nemo, Toy Story en nog veel meer!


PixieDust.be


Wachttijd


PixieDust.be


’s Morgens
Tijdens de dag
’s Avonds

Algemene wachttijd

Een lage score betekend dat de attractie een lage wachttijd heeft. Attracties met een hoge score hebben meestal een langere wachttijd.

1.7

Overzicht


PixieDust.be


Thematisatie
Must-do
Herhalingswaarde
Design wachtrij
Intensiviteit

Samenvatting score

Als je echter niet zo geïnteresseerd bent in Toy Story, dan kun je Slinky Dog Zigzag Spin best missen. Het is wel één van de mooiste gethematiseerde spinner attractie in Disneyland Paris.

2.6

Translate website