|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Crush’s Coaster

WALT DISNEY STUDIOS PARK

Crush’s Coaster

op zoek naar spanning in de oceaan

Ga op een epische reis met Crush en zijn vrienden, een attractie gebaseerd op de Disney•Pixar-film “Finding Nemo”. Kijk je ogen uit terwijl je de haven van Sydney ziet, het Great Barrier Reef verkent en de diepste diepte van de oceaan induikt. Ontmoet onderweg je favoriete personages, en kijk uit voor enge lichtgevende vissen, kwallen en haaien!

Video:
Crush’s Coaster: op zoek naar spanning in de oceaan

Crush’s Coaster is een spannende achtbaan die je meeneemt op een reis door de oceaan. Je raast door de zee, over de golven en langs de koraalriffen. De rit is vol spannende bochten en heuvels, en je voelt je net een echte surfer!


PixieDust.be
©Disney


Crush’s Coaster
Als je op zoek bent naar een adrenaline-kick:

Spannende attracties zijn attracties die je een adrenalinekick geven. Ze zijn populair bij jongeren en volwassenen gasten van Disneyland Paris.

Tips & mogelijkheden

“Know before you go!”

Crush’s Coaster is een overdekte draaiende achtbaan en staat in het themagebied Worlds of Pixar. De achtbaan werd geopend op 9 juni 2007 en is gebaseerd op de Amerikaanse animatiefilm Finding Nemo.

De rit duurt ongeveer 2 minuten en 20 seconden. De achtbaan haalt een topsnelheid van 61 kilometer per uur.

  • Attractie met weinig of geen flits
  • Toegankelijk voor mensen met de vereiste loopvaardigheid en het vermogen om trappen op en af ​​te lopen
  • Hulphonden niet toegestaan
  • WAARSCHUWING! Voor je veiligheid moet je in goede gezondheid verkeren, zonder een hoge bloeddruk, hart-, rug- of nekprobleem, bewegingsziekte of andere aandoening die door deze attractie kan worden verergerd.
  • Deze attractie is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

PixieDust.be


Crush’s Coaster
Premier Acces

Disney Premier Access is een betaalde service waarmee je sneller toegang krijgt tot populaire attracties. Het is beschikbaar voor alle gasten met een geldig toegangsticket. Bij deze attractie is Disney Premier Access beschikbaar!


PixieDust.be


Crush’s Coaster
Single Rider

De Single Rider-wachtrij is een geweldige manier om de attractie te bezoeken als je alleen bent. Deze attractie beschikt over een Single Rider wachtrij!


PixieDust.be


Crush’s Coaster
Disney PhotoPass

Met de Disney PhotoPass kan je bij bepaalde attracties een on-ride foto verkrijgen. Crush’s Coaster heeft deze optie niet.


Crush's Coaster


Crush’s Coaster
Crush’s Coaster: The Game

Help Crush met het vangen van zeesterren en probeer de beste surfer in de Oost-Australische golfstroom te worden! Dit spelletje is beschikbaar op je telefoon in de wachtrij van de attractie.


PixieDust.be


TOGETHER: a Pixar Musical Adventure
Ontdek de wereld van Finding Nemo in het Studio Theater!

Deze immersieve show in het Walt Disney Studios Park neemt je mee op reis door de wondere werelden van Toy Story, Monsters en co., Finding Nemo en meer.


PixieDust.be


DISNEYLAND PARIS VERBLIJVEN
Kom en ontdek het zelf !

Bekijk de handige prijskalender voor de beste prijs en beschikbaarheid in de Disney Hotels. TIP: Hoe vroeger je boekt, hoe lager de prijs… wacht dus niet en boek vandaag.


PixieDust.be


WORLDS OF PIXAR

Worlds of Pixar is een gebied in het Walt Disney Studios Park waar je je favoriete Disney*Pixar-personages kunt ontmoeten. Ontdek de kleurrijke werelden van Ratatouille, Finding Nemo, Toy Story en nog veel meer!


PixieDust.be


Wachttijd


PixieDust.be


’s Morgens
Tijdens de dag
’s Avonds

Algemene wachttijd

Een lage score betekend dat de attractie een lage wachttijd heeft. Attracties met een hoge score hebben meestal een langere wachttijd.

4.7

Overzicht


PixieDust.be


Thematisatie
Must-do
Herhalingswaarde
Design wachtrij
Intensiviteit

Samenvatting score

Deze attractie is de populairste in het park. Exclusief voor Disneyland Paris en staat niet in andere Disney Parken. Deze attractie is nieuw sinds 2007.

3.8

Translate website