|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Super Diner in Avengers Campus heeft een nieuwe menu

Vernieuwde food-optie in Avengers Campus

Disneyland Paris heeft zonet laten weten dat de Super Diner in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park een volledig nieuwe menu heeft. Dit komt niet als een verrassing aangezien het aanbod van de vorige menu die bestond uit enkele kleine broodjes voor een hoge prijs uiteraard geen groot succes was. Na onze eerste en ook enige bezoek aan dat restaurant wisten wij al direct dat dit ging mislukken en dat ze aanpassingen gingen moeten doorvoeren wat ze nu dus gedaan hebben.


Avengers Campus


Op het nieuwe menu zijn de broodjes helemaal verdwenen. Het is nu kijken wat de grote van de porties zijn, want de laatste tijd zijn sommige porties van eten in Disneyland Paris veel verkleind. We zien op het nieuwe menu vooral Shawarma staan, daarmee volgen ze het voorbeeld van Avengers Campus in Disneyland California die ook Shawarma verkoopt in een eetstandje in hun versie van Avengers Campus.

PixieDust.bePixieDust.beTranslate website