|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris stelt zijn nieuwe ambassadeurs voor

José Alfaro Navarro en Dylan Legras zijn het nieuwe Disneyland Paris Ambassador team voor 2024-2025!

De aankondigingsceremonie van de Disneyland Paris Ambassadors vond plaats in het Studio D (Disney Junior Dream Factory Theater), waarbij José en Dylan werden genomineerd als de officiële vertegenwoordigers van het resort voor 2024 en 2025.

Een buitengewone reis is net begonnen voor José en Dylan, die zich bij de Disneyland Paris Ambassador-familie voegden als de 30e en 31e ambassadeurs van het resort. Zij zullen de erfenis en de traditie van het Disney Ambassador Programma voortzetten, dat in 1965 begon met de nominatie van de allereerste Disney Ambassador ter wereld, Julie Reihm.

Ambassadeurs van Disneyland Paris worden is een droom die uitkomt voor José en Dylan en ze kunnen allebei niet wachten om de rijkdom van het talent en de diversiteit van de cast in het resort te delen. Quentin en Carmen zijn echt trots op hen en feliciteren hen met deze magische en buitengewone mijlpaal en kunnen niet wachten om hun reis te zien ontvouwen.

HET AMBASSADEURSPROGRAMMA IN DISNEYLAND PARIS:

Toen Disneyland in Californië in 1965 tien jaar bestond, wilde Walt Disney een Ambassadeursprogramma opzetten. Sindsdien wordt de traditie in alle Disney Resorts over de hele wereld voortgezet. 

Walt Disney was betrokken bij verschillende monumentale projecten en werd overspoeld met verzoeken voor persoonlijke optredens en het ontvangen van speciale gasten. Hij besloot een woordvoerder aan te stellen als officiële vertegenwoordiger van alle Disneyland Cast Members. Gids Julie Reihm werd door Walt Disney zelf geselecteerd om als eerste officiële ambassadeur te dienen. De rol bleek zo positief te zijn, dat het Disneyland Resort sindsdien ambassadeurs blijft selecteren. Bij Walt Disney World was er een ambassadeur aanwezig op de openingsdag in 1971, een traditie die bleef bestaan voor de opening van Disney Parken. 

De geschiedenis en het belang van dit programma belichaamt Walt Disney’s nalatenschap om de magie van Disney met de wereld te delen. Voor de opening van DIsneyland Paris in 1992 was Sabine Marcon de eerste ambassadeur. Sindsdien worden er twee ambassadeurs geselecteerd voor een tweejarig programma om het talent en de diversiteit van onze resort Cast Members te vertegenwoordigen tijdens openbare, interne, media- of liefdadigheidsevenementen.


Disneyland ParisTranslate website