|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris gaat Peter Pan’s Flight en Tower Of Terror voorzien van een overdekte wachtrij

Om de gastervaring voortdurend te verbeteren, is Disneyland Paris begonnen met een uitgebreid plan om gasten verder te beschermen tegen slechte weersomstandigheden

Een concept dat stevig verankerd is in de geschiedenis van het resort sinds 1992: Het park innoveerde met de beroemde Main Street, U.S.A. arcades, waarbij de klassieke Disneyland ervaring opnieuw werd uitgevonden en tegelijkertijd werd aangepast aan het Parijse klimaat. Met dezelfde ambitie voor comfort werken Imagineers samen met de teams van Disneyland Paris om deze nieuwe structuren te integreren.

Onlangs opende het park het nieuwe eetkamer van Pizzeria Bella Notte, waardoor de overdekte capaciteit van het restaurant werd uitgebreid en er een nieuw verhaal werd toegevoegd binnen Fantasyland met de Disney*Pixar film “Luca”. De transformatie van het Fuente Del Oro Restaurante naar Casa de Coco – Restaurante de Familia is met hetzelfde idee ontworpen.
In Main Street, USA, zal Casey’s Corner binnenkort een nieuw Victoriaans geïnspireerd overdekt terras krijgen. De werkzaamheden zullen tegen het einde van het jaar beginnen. Niet ver daarvandaan zal de meet ‘n’ greet locatie tegen 2024 ook een elegante en verfijnde kiosk krijgen, ideaal om een speciaal moment door te brengen in het gezelschap van je favoriete Disney-personages.
Ook Peter Pan’s Flight en Twilight Zone Tower of Terror krijgen een overdekte wachtrij:

In het Walt Disney Studios Park zal de Twilight Zone Tower of Terror binnenkort ook een nieuwe buitenwachtrij krijgen. De rij zal worden herontworpen om beter aan te sluiten bij de mysterieuze sfeer van de attractie. Andere projecten op langere termijn bevinden zich al in de ontwerpfase voor implementatie in de komende jaren, zoals een toekomstig herontwerp van Peter Pan’s Flight wachtrij.


PixieDust.beTranslate website