|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris News Report 2 October 2023

Hallo iedereen, we zijn opnieuw in Disneyland Paris geweest en dit zijn de updates en veranderingen die ons zijn opgevallen. Zoals altijd kan je ons ook volgen via sociale media Facebook of Twitter. Of op ons YouTube kanaal voor onze speciale Live News Report videos !

PixieDust.be


PixieDust.be


Wifi Disneyland Paris Hotels:

In Disney Hotel Santa en waarschijnlijk ook in alle andere hotels zijn er folders te vinden waarbij je uitleg krijgt hoe je het gratis Wifi netwerk kan gebruiken. Blijkbaar was het voor veel mensen te moeilijk om verbindingen te maken.


Disneyland ParisEtalages Main Street USA:

In Main Street USA zijn enkele etalages van de shops veranderd nu dat de 30ste verjaardag voorbij is. Enkelen daarvan hebben het thema gekregen van de nieuwe attractie-merchandise collectie, anderen zijn dan weer veranderd voor het huidige Halloween Festival.


Etalages World of Disney

Ook bij World of Disney zijn ze de etalages momenteel aan het veranderen. De etalages zijn nog niet klaar want er staan nog geen producten in.


PixieDust.beWALT DISNEY STUDIOS PARK: VEEL SCHUTTINGEN ROND PARTNERS STANDBEELD


https://pixiedust.be/walt-disney-studios-park-many-fences-around-partners-statue/

Frontierland:

De achtergrond van Frontierland ligt er verlaten bij. Momenteel zijn er geen Lion King shows, die komen pas later deze maand terug en zonder duidelijke redenen staat ook de Frontierland playground opnieuw achter schuttingen. Dat de playground gesloten is gebeurd wel vaker, maar we zien nooit veranderingen eens die dan toch terug open is.


Nieuw geanimeerde Magic Shot

Voor het eerst in Disneyland Paris kan je nu ook geanimeerde Magic Shot laten nemen. Enkele weken geleden kon die genomen worden bij het Partners standbeeld, maar aangezien er daar nu schuttingen staan is die verplaatst naar de Frontlot.


PixieDust.beUPDATE RENOVATIE PARKING & MOVING WALKWAYS IN DISNEYLAND PARIS


https://pixiedust.be/update-renovation-parking-moving-walkways-disneyland-paris/Studio 1 poster:

De poster van de 30ste verjaardag is verdwenen bij Studio 1


PixieDust.beNieuwe deuren Studio 1:

Bij Studio 1 zijn er nieuwe deuren te zien. Het is niet duidelijk als het nieuwe deuren zijn, of dezelfde deuren in een andere kleur. Dit kan ook een kleurtest zijn voor de grote make-over die Studio 1 binnenkort zal krijgen.


PixieDust.be

Stitch Live

Er is een nieuwe animatie te zien bij Stitch Live om de uren van de show te tonen.


PixieDust.beWalt Disney Studios Expansion:

Werkzaamheden gaan verder aan de toekomstige promenade, maar helaas kan je niet meer over de schuttingen kijken.


PixieDust.beCars Road Trip

Niet zo heel lang na de opening van Cars Road Trip werd het originele naambord van de attractie weggehaald. Na vele maanden is die nu eindelijk terug, maar intussen staat die wel achter de schuttingen van de Walt Disney Studios uitbreiding.


PixieDust.beWorlds of Pixar:

Deze zomer was deze Pixar achtergrond nog nieuw, nu slechts enkele maanden verder en er zijn al herstellingen nodig. De kwaliteit van deze nieuwe toevoeging is heel laag.GEEN BEN & JERRY’S MEER IN THE GIBSON GIRL OF TOCH?


https://pixiedust.be/no-ben-jerrys-at-the-gibson-girl-anymore-or-is-it/Disney 100 in Disneyland Paris:

Er zijn Disney 100 items bijgekomen in Disneyland Paris. Eerder waren er al enkele merchandise items te koop in de winkels, maar nu zijn er ook souvenir mugs en tumblers bijgekomen alsook een popcorn bucket. Helaas is nog niet alles beschikbaar.


PixieDust.beGeen show in Studio D:

Er momenteel een pauze in de opvoeringen van Disney Junior Dream Factory in het Walt Disney Studios Park. De show komt binnen enkele weken al terug, met waarschijnlijk een nieuwe cast.


PixieDust.beWalt Disney Studios Store:

De uiterst linkerkant van de Walt Disney Studios Store is altijd het gedeelte die vaak veranderd gelijklopend met seizoenen of evenementen. De 30ste verjaardag is hier verdwenen en de nieuwe attractie-merchandise heeft deze plaats ingenomen.


PixieDust.beHalloween Mickey:

Het grote Mickey Mouse bloementapijt bij de ingang van het Disneyland Park heeft nieuwe kleuren gekregen, en passen goed voor het Halloween seizoen.


PixieDust.beDISNEY HOTEL SANTA FE KRIJGT NIEUWE HALLOWEEN DECORATIE


https://pixiedust.be/disney-hotel-santa-fe-gets-new-halloween-decorations/Boot Hill is terug open

Boot Hill nabij Phantom Manor is maanden gesloten geweest voor renovatie, maar is nu eindelijk terug open al is er weinig verandering te zien.


Pirates of the Caribbean

Bij de attractie Pirates of the Caribbean in Adventureland in het Disneyland Park is een digitaal bord verschenen die de huidige wachttijd van de attractie toont.


PixieDust.be

Toiletten nabij Au Chalet de la Marionnette open

De toiletten nabij het restaurant Au Chalet de la Marionnette in Fantasyland zijn al het hele jaar gesloten geweest voor renovatie, maar eindelijk zijn die nu terug open. Er zijn niet zoveel grote toiletten in Fantasyland en aangezien Fantasyland een druk land is, was het dringend nodig dat deze toiletten opnieuw beschikbaar waren.


PixieDust.bePeter Pan’s Flight:

Peter Pan’s Flight in Fantasyland heeft zijn originele naambord terug gekregen, nadat het was weggenomen voor renovatie.


PixieDust.beFantasyland vloeren:

De installatie van nieuwe vloeren in Fantasyland gaat verder. Nog een klein gedeelte te gaan en dan zijn ze klaar.


GOOFY EN MAX VERVANGEN DE 3 BIGGETJES IN MICKEY’S HALLOWEEN CELEBRATION


https://pixiedust.be/goofy-and-max-replacing-the-3-little-pigs/Royal Castle Stage:

Op de Royal Castle Stage is er niets te zien voor Halloween, er zijn zelfs geen decoraties. Maar er speelt wel Halloween / Villains muziek, rare keuze.


PixieDust.beFantasyland:

Update van de renovatie van de dake in Fantasyland. Meer bepaald de daken van de Confiserie en in de buurt van de Auberge de Cendrillon.


Nieuwe Halloween burgers:

Tijdens het Halloween Festival zijn er verschillende Halloween burgers verkrijgbaar, zo kan je een Halloween burger eten bij Annette’s Diner in Disney Village, in Café Hyperion in Discoveryland en een Halloween menu bij de Lucky Nugget Saloon in Frontierland.


Main Street Gazebo:

Na het verwijderen van de decoraties van de 30ste verjaardag kan de gazebo wel wat aandacht gebruiken. De helft van alle lampjes werken niet meer.


PixieDust.beDraak:

Zonder duidelijke redenen is de Draak onder het kasteel alweer gesloten. De laatste tijd is dit op geregelde tijdstippen dicht zonder dat er iets veranderd is als die dan uiteindelijk terug open gaat. De draak werkte ook perfect.


PixieDust.beSALLY VAN NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS OPNIEUW TE ONTMOETEN IN DISNEYLAND PARIS


https://pixiedust.be/sally-from-nightmare-before-christmas-at-disneyland-paris/Medallion

Op de Resort hub zijn de Disney Parks medallions terug. Die waren verwijderd voor de vernieuwing van de vloeren.


Disneyland Paris ingang

Momenteel staan er geen schuttingen meer bij de ingang van Disneyland Paris. De laatste jaren kon je er niet naast kijken want sinds de pandemie waren ze hier bezig de ingang en de security volledig te veranderen. Zo’n simpel project heeft toch jaren geduurd. Helaas kan je aan de vloer zien dat het nog niet helemaal klaar is, dus komen er binnenkort waarschijnlijk opnieuw schuttingen te staan voor de laatste afwerking.Translate website