|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris nam afgelopen weekend afscheid van de 30e verjaardag vieringen

Afgelopen weekend namen Cast Members, bezoekers en fans van Disneyland Paris afscheid van de 30e verjaardag vieringen van het Franse Disney resort die 18 maanden geduurd heeft.


PixieDust.beVIDEO: LAATSTE DAG VAN DE 30e VERJAARDAG VIERINGEN


Omdat het de laatste dag was mocht er toch een klein beetje meer en heeft Disney een oproep gedaan aan alle dansers van Dream… And Shine Brighter van het eerste en tweede seizoen om terug te keren voor de laatste opvoering van de show, op het kasteel waren er extra vuurwerk effecten. Heel wat artiesten van de show waren zeer emotioneel tijdens de laatste opvoering.

Op het einde van de show op Central Plaza liepen heel wat fans mee naar Main Street voor een laatste afscheid van de Disney personages en dansers.

PixieDust.be

Op het einde van de dag stond bezoekers nog een verrassing te wachten want de laatste opvoering van drone show “Disney D-Light” werd eenmalig opgevoerd werd met vuurwerk effecten gevolgd door avondspektakel “Disney Dreams”!

Na de finale van “Disney Dreams!” verscheen het logo van de show uitgebeeld met drones. Op de muziek van het jubileumlied “Un Monde Qui S’Illumine” werden bezoekers in meerdere talen bedankt in de lucht boven het kasteel van Doornroosje.

PixieDust.be

Na het vuurwerk stonden Mickey en zijn vrienden op het station bezoekers op te wachten in hun Dream… And Shine Brighter iridescent outfits voor één laatste afscheid.


PixieDust.be


De dag erna starte het Halloween seizoen en vanaf 11 november het Kerstseizoen. Na het kerstseizoen zal de vervanger van Disney D-Light in premiere gaan en enkele weken later ook een nieuwe show op Central Plaza die Dream… And Shine Brighter zal vervangen.


PixieDust.bePixieDust.beTranslate website