Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Disney Symphony of Colors: nieuwe ervaringen vanaf 8 januari 2024Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Vanaf 8 januari zal het leven net zo kleurrijk en vrolijk zijn als in een film in het Disneyland Park®! Gedurende de eerste weken van het nieuwe jaar zal Disneyland Paris® geleidelijk een reeks spannende ervaringen introduceren die wat kleur zullen toevoegen aan bewolkte winterdagen: Disney Symphony of Colors.

Symphony of Colors avondspektakel show (Vanaf 8 januari 2024):

Deze uitzonderlijke line-up zal op de meest spectaculaire manier van start gaan, aangezien een gloednieuwe avondshow de gasten het gevoel zal geven dat er een parade boven het resort vliegt! Elke dag bij het vallen van de avond worden gasten uitgenodigd om zich voor het kasteel te verzamelen en aan een oogverblindende reis te beginnen met een magische combinatie van fonteinen, lichten, videoprojecties en gesynchroniseerde drones in de lucht.


PixieDust.be
Archief/Voorbeeld foto

Symphony of Colors hub show (Vanaf 10 februari 2024):

Het plezier houdt daar niet op, want gasten krijgen ook de kans om te dansen en te genieten van zeer kleurrijke momenten tijdens een geheel nieuwe, energieke show die op 10 februari 2024 wordt gelanceerd. Deze originele show – die verschillende keren zal worden opgevoerd per dag voor het Kasteel van Doornroosje – viert de geweldige animatie van Disney en Pixar door Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en vele andere geliefde Disney- en Pixar-personages samen te brengen, zoals Timon (The Lion King), Joy (Inside Out) en Mirabel (Encanto), die voor het eerst in een show in het Disneyland Park zal verschijnen.

Ook in februari zal Tinker Bell haar elfenstof verspreiden in Main Street, USA, om van een winterse omgeving een bloemrijke omgeving te maken, waarin alle prachtige kleuren van de natuur tot uiting komen.

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com