|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Informatie over de werkzaamheden in het Walt Disney Studios Park

Er zijn grote werkzaamheden begonnen bij de ingang van het Walt Disney Studios Park. Om al uw vragen te beantwoorden, vindt u hier enkele veelgestelde vragen over de werkzaamheden en de operationele impact ervan.

Wanneer starten de werken en hoe lang zullen ze duren?

De werken in het Walt Disney Studios Park starten in oktober 2023.
Deze werkzaamheden omvatten bestratingswerkzaamheden achter hekken in verschillende delen van het park, verspreid over verschillende fasen van oktober 2023 tot eind 2025, evenals de volledige sluiting van Studio 1 (inclusief al zijn diensten) van eind april 2024 tot het voorjaar van 2025.
Waarom doe je deze werken?

Ze maken deel uit van het transformatieprogramma dat momenteel in het Walt Disney Studios Park wordt uitgevoerd en dat tot doel heeft de gastervaring voortdurend te verbeteren en de toekomst van dit park voor te bereiden.Kan ik tijdens de werken genieten van de attracties en shows?

De werken zullen vooral de circulatie in en rond Studio 1 beïnvloeden, zodat u gedurende de volledige periode kunt blijven genieten van de attracties en het entertainment in het Walt Disney Studios Park.
Attracties (met uitzondering van Flying Carpets Over Agrabah) worden niet beïnvloed door de werkzaamheden en blijven beschikbaar voor uw plezier.
Naast attracties biedt het Walt Disney Studios Park een rijk en divers aanbod aan shows, die tijdens de werkzaamheden als alternatief beschikbaar zullen zijn.
Houd er rekening mee dat, naast deze werkzaamheden, omdat Disneyland Paris het hele jaar door geopend is, sommige attracties, evenementen, shows, parades, ervaringen, entertainment, winkels, restaurants en bijbehorende faciliteiten mogelijk tijdelijke sluitingen moeten ondergaan als onderdeel van reguliere onderhoud operaties, onafhankelijk van deze werken.

Hoe krijg ik toegang tot de attracties en shows tijdens deze werken?

De ingang van het park wordt zo georganiseerd dat gasten gemakkelijk toegang hebben tot de belangrijkste plaatsen. De toegang tot de attracties en shows blijft gedurende deze periode ongewijzigd.
Voor de dag van uw bezoek is live-informatie gemakkelijk toegankelijk via de mobiele app van Disneyland Parijs en helpt u uw weg te vinden met een interactieve kaart, en informeert u over wacht- en showtijden

Wat wordt er eigenlijk gesloten?

De werken zullen vooral een impact hebben op de circulatie in de Production Courtyard, Toon Studio-ruimtes en Studio 1, waardoor je gedurende de volledige periode kunt blijven genieten van de beste ervaringen in het Walt Disney Studios Park.
Vanaf eind april 2024 zal Studio 1 sluiten, wat betekent dat al zijn diensten niet beschikbaar zullen zijn, inclusief de restaurants En Coulisses en Hep Cat Corner, evenals de boetieks (Les Légendes d’Hollywood en Hollywood Jewel Box) die zich op deze locatie bevinden.

Waar kan ik eten tijdens de sluiting van Studio 1?

Met uitzondering van de restaurants in Studio 1 blijven de andere restaurants van het Walt Disney Studios Park (Stark Factory, PYM Kitchen, Super Diner en Bistrot chez Rémy) open. Er is ook een grote verscheidenheid aan voedselkiosken beschikbaar om een breed scala aan voedselopties te bieden.
Wij verwachten echter een hoge opkomst bij de foodservices in het Walt Disney Studios Park. Vroegtijdig reserveren voor PYM Kitchen en Bistrot chez Rémy wordt sterk aanbevolen.
Wij adviseren u om buiten de spitsuren te eten of de voorkeur te geven aan eetgelegenheden in het Disneyland Park en Disney Village.Waar kan ik terecht om te winkelen?

Het Walt Disney Studios Park biedt naast Studio 1, verschillende winkelmogelijkheden, en je kunt ook genieten van winkels in Disney Village en Disneyland Park waar je een grote verscheidenheid aan producten en souvenirs kunt vinden.

Wat kan ik verwachten als de werken klaar zijn?

Deze werken maken deel uit van de transformatie van het Walt Disney Studios Park en zullen resulteren in een verbeterde toegangsvolgorde waar de gasten van kunnen genieten.


Walt Disney Studios ParkPixieDust.beTranslate website