|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris hint naar sluiting van Flying Carpets Over Agrabah

Disneyland Paris heeft vandaag bekendgemaakt dat er in de komende maanden werkzaamheden zullen plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park. De belangrijkste verandering is de sluiting van Studio 1, die voor ongeveer een jaar niet toegankelijk zal zijn voor gasten. Ook de attractie Flying Carpets Over Agrabah zal tijdens deze werkzaamheden sluiten.

De werken zullen vooral de circulatie in en rond Studio 1 beïnvloeden, zodat gasten gedurende de volledige periode kunnen blijven genieten van de attracties en entertainment in het Walt Disney Studios Park. Tussen haakjes liet Disney weten dat dit niet het geval zal zijn voor Flying Carpets Over Agrabah.

Disneyland Paris gaf verder geen aanvullende informatie wat er zal gebeuren tijdens de sluiting van de attractie. In de zomer van 2021 werd de omgeving nabij de attractie veranderd naar “Worlds Of Pixar”, een gebied dat volledig gewijd is aan Pixar-films en -personages. Disney heeft niet bevestigd of er aanpassingen zullen gebeuren aan de thematisering van de attractie tijdens de sluiting. Ook is niet bekend welke impact de werken zullen hebben op Toon Studio.

Het verbouwingsproject van Production Courtyard, Toon Studio en Studio 1 zal duren tot de lente in 2025. Het is voorlopig onduidelijk hoelang Flying Carpets Over Agrabah gesloten zal zijn tijdens deze werkzaamheden.


Flying Carpets Over Agrabah
Worlds Of Pixar merchandise locatie aan de voorkant van Flying Carpets Over Agrabah


Flying Carpets Over Agrabah:

Flying Carpets Over Agrabah is een draaimolen-attractie in Toon Studio, naast attractie Crush’s Coaster (Worlds Of Pixar). De attractie is gebaseerd op de film Aladdin en opende op 16 maart 2002.

Gasten stappen aan boord van een vliegende tapijt en stijgen op voor een rit boven de straten van Agrabah. Onderweg kunnen ze de hoogte en de hellingshoek van hun tapijt zelf bedienen met behulp van een hendel. De attractie is momenteel de laatst overblijvende openingsdag attractie van het Walt Disney Studios Park

PixieDust.beTranslate website