|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Ms. Marvel voor het eerst te ontmoeten in Avengers Campus

Voor de eerste keer ooit kun je in Avengers Campus Ms. Marvel tijdelijk ontmoeten als promotie voor de nieuwe Marvel film: The Marvels.

Het personage Kamala Khan is een Amerikaanse moslimtiener uit Jersey City. Kamala is een enorme superheldenfan die plots zelf superkrachten krijgt. Haar eerste avonturen zijn te zien in de Disney+ serie “Ms. Marvel”. Sinds kort is het personage ook te wonderen op het grote scherm samen met Captain Marvel en Kapitein Monica Rambeau in de film “The Marvels.”

Kamala Khan (Ms. Marvel) verschijnt ook sinds de opening van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park zeer kort op het grote scherm in de wachtrij van Avengers Assemble – Flight Force.

Kamala Khan (Ms. Marvel) zal dagelijks op onaangekondigde momenten gasten ontmoeten nabij het Hero Training Center tot en met zondag 10 december 2023. Naast de meet & greets met Ms. Marvel zijn er ook tijdelijk speciale cocktails verkrijgbaar in de bar van Disney Hotel New York – The Art Of Marvel en een magic shot in Avengers Campus.

PixieDust.bePixieDust.beTranslate website