Disneyland Paris Live News Report 18 December 2023

Bekijk de Live News Report als video op YouTube !


Hallo iedereen, we zijn opnieuw in Disneyland Paris geweest en dit zijn de updates en veranderingen die ons zijn opgevallen. Zoals altijd kan je ons ook volgen via sociale media Facebook of Twitter. Of op ons YouTube kanaal voor onze speciale Live News Report videos !


Disneyland Hotel

De laatste fase van de Disneyland Hotel renovatie is begonnen en details komen stilaan terug. Deze week werden de meeste raamstickers, om de renovatie te verbergen, verwijderd en aan de buitenkant zijn de bekende groene luifels boven de ramen terug. De kleur is niet helemaal hetzelfde en ook het materiaal dat ze ervoor gebruikt hebben ziet er anders uit.


LED VERLICHTING OPNIEUW GEÏNSTALLEERD OP SLEEPING BEAUTY CASTLE


https://pixiedust.be/led-lights-reinstalled-on-sleeping-beauty-castle/


Brand Cowboy Cookout Barbecue restaurant

Vorige week brak er brand uit in het Cowboy Cookout Barbecue restaurant in Frontierland. De brand was snel onder controle en maakte weinig schade. Alleen aan de buitenkant op het dak kan je zien dat er reparaties nodig zijn, aan de binnenkant kan je behalve een klein gat in het dak niets van de brand zien.


2 NIEUWE KERSTMENU’S IN DISNEYLAND PARIS VERKRIJGBAAR


https://pixiedust.be/2-new-christmas-food-options-in-disneyland-paris/


Disneyland Paris

Mickey’s Dazzling Christmas Parade

Vandaag waren Donald’s neefjes niet in de kerstparade. Normaal staan die achteraan één van de paradewagens, maar die werden nu vervangen door hun oom Scrooge die de voorkant van de wagen had ingeruild voor een plekje aan de achterkant.PixieDust.be

It’s A Small World

Bij It’s A Small World is één van de poppetjes in een rolstoel, die na de lange sluiting en renovatie van de attractie, werd toegevoegd verdwenen. Normaal staat het poppetje voor op de schommelende boot in de laatste scène van de attractie.PixieDust.be

Disney Village make-over

Nu dat Rosalie geopend is in Disney Village is de volgende fase de vernieuwde shop naast het restaurant. Voorheen de Disney Fashion Jr winkel, nu wachtend op een nieuwe invulling. Dit is de eerste “test” facade die de toekomstige look van Disney Village zal bepalen.Main Street USA station

Het was al 3 maanden geleden dat gasten nog eens onder het middelste gedeelte van het Main Street station konden wandelen richting Town Square. Hier stonden voordien altijd schuttingen om de werken aan de vernieuwde vloer, die een hele tijd hebben geduurd, te verbergen. In de tijd dat er schuttingen stonden zijn de decoraties van de 30ste verjaardag verdwenen, hebben de Halloween decoraties aan het station gehangen en werd het station voorzien van Kerstdecoratie.PixieDust.be

Restaurants in Frontierland terug open

Zowel het Last Chance Café als het Silver Spur Steakhouse restaurant in Frontierland zijn samen met de Lucky Nugget Saloon terug geopend.Constructie Frontierland

Nabij de ingang van Big Thunder Mountain zijn er nog steeds een hele reeks schuttingen te vinden. Wat ze precies aan het maken of herstellen zijn is nog niet helemaal duidelijk. Het is wel duidelijk dat het een klein project is maar een eeuwigheid lijkt te duren.Nieuwe rots bij Sleeping Beauty Castle

Naast het kasteel is een nieuwe namaakrots verschenen. In deze rots komt er binnenkort nieuwe verlichting te staan. Deze nieuwe installatie heeft waarschijnlijk te maken met de nieuwe drone show Disney Electrical Sky Parade die vanaf 8 januari 2024 dagelijks te zien is.PixieDust.be

Alice in Wonderland theepot

De grote theepot op het terras van March Hare refreshments tegenover Alice’s Curious Labyrinth is momenteel verdwenen voor renovatie.PixieDust.be

Nieuwe Autopia poster

Omdat Autopia een nieuwe sponsor heeft gekregen werd er ook een nieuwe poster gemaakt. Deze exclusieve poster werd in een kleiner formaat gratis uitgedeeld aan de eerste 100 bezoekers die Autopia op die dag bezochten.


AUTOPIA GAAT VERDER MET NIEUWE DISNEYLAND PARIS SPONSOR AVIS


https://pixiedust.be/autopia-continues-with-new-disneyland-paris-sponsor-avis/


PixieDust.be

Mc.Donald’s

In Disney Village nog net op tijd zijn kerstdecoratie gekregen.2024

Het jaar 2024 komt dichterbij en dat is ook al te zien in het Emporium in het Disneyland Park, met nieuwe decoratieve elementen voor 2024 en de eerste 2024 gedateerde merchandise.Toad Hall restaurant

Bij het Toad Hall restaurant, die nog niet zo lang geleden werd gerenoveerd, kwam een stuk van de buitenmuur los. Het gaat om decoratieve stenen die aan de ruwbouw vastgemaakt werden. Een deel daarvan zijn nu naar beneden gevallen waardoor ze de volledige muur in netten gestoken hebben. Het is niet de enige plaats die netten nodig heeft uit veiligheid voor vallende stukken in Fantasyland. Alle daken in Fantasyland zijn ook volledig in netten gewikkeld. Herstellingswerken voor al die daken zijn momenteel bezig bij Auberge de Cendrillon en bij de winkel Sir Mickey’s.


OPNIEUW REPARATIES AAN GLOEDNIEUWE EN ONGEBRUIKTE MOVING WALKWAY


https://pixiedust.be/repairs-to-brand-new-and-unused-moving-walkway/


PixieDust.be

Cars Road Trip

Het naambord van Cars Road Trip is alweer verdwenen. Een half jaar heeft er hier een tijdelijk naambord gestaan. Nu het originele naambord eindelijk terug was, werd de volledige paal met naambord verwijderd voor de werken aan de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park.


Dat was het weer voor onze wandeling doorheen Disneyland Paris op zoek naar nieuwigheden. Vond je het report leuk, deel het dan zeker eens op je sociale media. Wij posten ook constant updates op onze sociale kanalen Facebook of Twitter. En leuke video's op YouTube Vergeet je daar zeker niet te abonneren en een duim omhoog te geven op de video's dat jullie leuk vinden

PixieDust.be

Bekijk al onze Disneyland Paris News Reports !

Met onze Disneyland Paris News Reports blijf je altijd op de hoogte van als het nieuws in Disneyland Paris.

Onze Disneyland Paris News Reports bestaan ook in video op ons YouTube kanaal. Deze videos kan je hier bekijken >Translate website