|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Geen koffieapparaten meer in de gangen van Disney Hotel Cheyenne

Tijdens ons laatste bezoek aan Disney Hotel Cheyenne viel ons iets op: de koffieapparaten in de gangen zijn verdwenen. Vroeger kon je met je Magicpass elke dag warme drankjes afhalen bij deze machines. Het was een handige manier om een kopje koffie of thee te krijgen.


Oude koffieapparaten


De verandering was te verwachten aangezien Disneyland Paris sinds de 30ste verjaardag een nieuwe sponsor heeft voor koffie, “Lavazza“, en ook omdat enkele maanden geleden de koffieapparaten in Disney Sequoia Lodge werden verwijderd. In beide hotels kunnen gasten voortaan gebruik maken van een klein Lavazza koffieapparaat en een waterkoker op hun kamer, tegenwoordig beschikken alle kamers on Hotel Cheyenne en Sequoia Lodge een koffieapparaat en waterkoker als vervanging van de oude automaten in de gangen.

PixieDust.beCheyenneTranslate website