Pixar show in Walt Disney Studios Park keert terug met extra Engelse dialogen

De Pixar show “Together: A Pixar Musical Adventure” in het Walt Disney Studios Park is sinds de opening in juli 2023 een groot succes. De show, die in het Studio Theater te zien is, neemt bezoekers mee op een muzikale reis door de werelden van verschillende Pixar films.

Het 2de seizoen van de show is onlangs begonnen met een aantal nieuwe aanpassingen. Om tegemoet te komen aan de feedback van gasten, zijn er een aantal taalwijzigingen doorgevoerd. In de UP scène spreekt Carl nu Engels. In de Monsters Inc scène spreekt Sulley nu ook Engels tegen Mike, zodat het verhaal voor een groter publiek begrijpelijk is.


Walt Disney Studios Park
©Disney – TOGETHER: a Pixar Musical Adventure

“TOGETHER: a Pixar Musical Adventure”

In “TOGETHER: a Pixar Musical Adventure” droomt Charlie, een kind met een passie voor muziek, ervan om het orkest voor het eindejaarsgala te dirigeren. Dan gebeurt er iets onverwachts en verliest Charlie de bladmuziek op de avond voor het concert! Terwijl het kind in slaap valt, komen Woody en zijn Toy Story vrienden tot leven en bundelen ze de krachten om de bladmuziek terug te vinden die verspreid is over verschillende Pixar verhalen.

Met meer dan 30 artiesten en Pixar Figuren op het podium, neemt deze artistieke livevoorstelling gasten mee op een episch avontuur door de werelden van Pixar, begeleid door een liveorkest.PixieDust.be

Translate website