|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

LED verlichting opnieuw geïnstalleerd op Sleeping Beauty Castle

Na een mysterieuze verdwijning van enkele maanden is de LED verlichting op het Sleeping Beauty Castle terug. De verlichting werd begin november 2022 geïnstalleerd om speciale effecten te creëren tijdens avondspektakel Disney Dreams Of Christmas.

De terugkeer van de LED verlichting is speciaal voor de nieuwe “Disney Electrical Sky Parade”, een drone show geïnspireerd op de iconische Main Street Electrical Parade die de geschiedenis van Disneyland Paris markeerde tussen 1992 en 2003 in het Disneyland Park. Deze show zal mogelijk gemaakt worden door 500 drones, videoprojecties, lichten en fonteinen op Sleeping Beauty Castle.
Disney verwijderde in juni 2023 de LED verlichting van het kasteel, vlak nadat er extra lichten waren toegevoegd ter ere van de 30th Anniverary Grand Finale. In die periode raakten enkele dakpannen beschadigd. Ondanks de schade zijn de LED lampjes nu terug, voor de nieuwe Disney Electrical Sky Parade show. Als voorbereiding op de nieuwe Disney Electrical Sky Parade heeft Disney ook één extra decoratieve rots toegevoegd aan de zijkant van het kasteel.
De Disney Electrical Sky Parade (Disney Dreams pre-show) zal op 8 januari 2024 voor het eerst te zien zijn in Disneyland Paris. De show zal tot eind september 2024 te zien zijn als onderdeel van het nieuwe Disney Symphony Of Colours festival.


PixieDust.be
©Disney – Disney Electrical Sky ParadePixieDust.bePixieDust.be


Geniet van een kleurrijk 2024!

Het feest blijft verder duren met “Disney Symphony of Colours”!

Zoek de beste prijs >


Translate website