Big Thunder Mountain gesloten tot midden maart 2024

Big Thunder Mountain, een van de populairste attracties van Disneyland Paris, is sinds 29 januari 2024 gesloten voor onderhoud. De achtbaan blijft tot en met 15 maart 2024 gesloten.

Big Thunder Mountain is een mijntrein die bezoekers meeneemt op een spannende rit door een verlaten mijn. De attractie werd in 1992 geopend en is sindsdien een favoriet bij gasten van Disneyland Paris.

Het is niet geweten welke werkzaamheden er zullen gebeuren aan de attractie tijdens de sluiting. Vorig jaar werd Big Thunder Mountain ook tijdelijk gesloten voor werkzaamheden aan de track van de rollercoaster en aan de watereffecten.


Big Thunder Mountain
Archieffoto: maart 2023

Van 29 januari tot en met 15 maart is Big Thunder Mountain gesloten voor renovatie. Phantom Manor is dan open. Op 16 en 17 maart zijn beide attracties kort samen open. Van 18 maart tot en met 29 maart is Phantom Manor gesloten voor onderhoud. Big Thunder Mountain is dan open. Gasten kunnen ook nog elke dag in Frontierland genieten van de Lion King show in het Frontierland Theater.


PixieDust.be
©Disney

PixieDust.be

Translate website