Walt Disney Studios Park constructie update January 2024

Fanaccount DLPWORKS heeft opnieuw enkele mooie foto’s gepubliceerd met een duidelijke kijk op de constructie en uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. De foto’s zijn pas enkele dagen geleden genomen op 26 Januari 2024.

En wat zien we op de foto? Uiteraard in het midden de nieuwe vijver waar al wat water in staat net als de marina onderaan de foto die zal dienen als backstage om boten en andere vaartuigen te zetten.

Links van de vijver zie je de constructie van een nieuw restaurant die nog maar pas begonnen is. Met daarnaast de promenade richting Studio 1. Die promenade zal gevuld worden met tuinen en een attractie van Rapunzel en zal ook een extra ingang bieden naar Toy Story Playland. Aan de promenade is er nog veel werk, want behalve een put waar de Rapunzel attractie komt is hier weinig te zien.


Walt Disney Studios

De constructie aan de rechterkant op de foto is het nieuwe Frozen gedeelte met shop en restaurant en ook een grote nieuwe attractie: Frozen Ever After. Hier zal je in bootjes stappen om de wereld van Frozen te beleven. Ook hier is nog veel werk, want het grote gebouw van de attractie heeft nog niet eens zijn dak. Je kan je voorstellen wat een werk er binnenin nog allemaal moet gebeuren om zo’n technische attractie incl. alle decorstukken te installeren.

Ook al heeft Disneyland Paris nog niet gecommuniceerd over een eventuele opening van dit nieuwe gebied in het Walt Disney Studios Park, verwacht iedereen dat dit klaar zal zijn tegen de zomer van 2025. Maar het valt nog af te wachten als dat ook de realiteit zal worden.

Vervanger van Star Wars in Walt Disney Studios Park nog niet gekend

Het gebied rechtsboven de constructie van Frozen was de plaats waar men een Star Wars land ging bouwen en dit werd ook aangekondigd samen met de rest van de Walt Disney Studios uitbreiding. Maar helaas spreekt Disneyland Paris nooit meer over dit Star Wars land en zegt iedereen dat dit geannuleerd is. Dit gebied zou op een later tijdstip gebruikt kunnen worden voor een uitbreiding in een ander thema maar ook daarover heeft Disneyland Paris nog niets gezegd.


PixieDust.be

Translate website