|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris News Report 1 January 2024

Dat was het weer voor onze wandeling doorheen Disneyland Paris op zoek naar nieuwigheden. Vond je het report leuk, deel het dan zeker eens op je sociale media. Wij posten ook constant updates op onze sociale kanalen Facebook of Twitter. En leuke video's op YouTube Vergeet je daar zeker niet te abonneren en een duim omhoog te geven op de video's dat jullie leuk vinden

PixieDust.be


News Report VIDEO >>

PixieDust.be


Disneyland Paris verrast bezoekers met twee vuurwerkshows tijdens oudejaarsavond

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/disneyland-paris-celebrates-new-years-eve-with-two-enchanting-fireworks-displays/Ingang Disneyland Paris parking:

De “Disneyland” letters aan de ingang van de parking van de Disney parken en Disney Village zijn na een korte onderhoudsperiode weer terug op hun plek.


Disneyland ParisMoving Walkways Disneyland Paris Parking:

De lange moving walkway van de parking naar de Disney parken is terug in werking voor het eerst sinds de instalatie van een gloednieuwe versie, hopelijk blijft dit nu ook zo. De terugkeer van deze moving walkway is een welkome verbetering voor bezoekers van Disneyland Paris.


PixieDust.bePopje in rolstoel in It’s A Small World:

Het popje in een rolstoel in de finale scene van attractie It’s A Small World in Fantasyland is weer terug. Het popje was tijdelijk verwijderd voor onderhoud, maar is nu weer op zijn plek.

De pop is een van de drie poppen in een rolstoel die in de lente van 2023 aan de attractie zijn toegevoegd. De toevoeging van de poppen was onderdeel van een langdurige renovatie van de attractie.


PixieDust.beRenovatie van de gebouwen in Fantasyland:

Een gethematiseerde canvas is toegevoegd aan de gevel van Sir Mickey’s in Fantasyland om bouwstellingen te verstoppen. Het doek is bedrukt met een afbeelding van de originele gevel.


PixieDust.beUpdate van de Fantasyland renovatie van de daken (La Confiserie des Trois Fées):


PixieDust.beBeschadigde dak na brand bij restaurant Cowboy Cookout Barbecue:

Een nieuw doek is toegevoegd op het dak van restaurant Cowboy Cookout Barbecue in Frontierland die beschadigd werd na een brand op 15 december 2023.


PixieDust.beVideopolis ingangsbord weg:

Eén van de twee ingangsborden van Videopolis in Discoveryland is verwijderd vanwege veiligheidsredenen. Enkele dagen geleden was het plein aan de ingang van Cafe Hyperion en Videopolis afgezet vanwege een incident waarbij het bord betrokken was. Het bord was scheef gaan staan


PixieDust.beAutomatisch controlesysteem voor park reservaties introduceert op de ingangspoortjes van de Disney parken:

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/automatic-control-system-for-park-reservations-introduced/Make-over Toon Studio in het Walt Disney Studios Park:

De verbouwing van het Walt Disney Studios Park is in volle gang. Alle planten in het Toon Studio themagebied zijn inmiddels verwijderd om plaats te maken voor een aankomende make-over.


PixieDust.beNieuwe lichtpalen achter constructiemuren in het Walt Disney Studios Park:

Achter de constructiemuren van de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park zijn er nieuwe lichtpalen geïnstalleerd.


PixieDust.bePixieDust.bePixieDust.be


Bekijk al onze Disneyland Paris News Reports !

Met onze Disneyland Paris News Reports blijf je altijd op de hoogte van als het nieuws in Disneyland Paris.

Onze Disneyland Paris News Reports bestaan ook in video op ons YouTube kanaal. Deze videos kan je hier bekijken >


Translate website