|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Prijsstijging bij PanoraMagique in Disney Village

PanoraMagique in Disney Village heeft onlangs zijn prijzen verhoogd. Voortaan betaalt een volwassene 20 euro, een stijging van 2 euro. Kinderen betalen 15 euro, een stijging van 3 euro. Gelukkig biedt PanoraMagique ook een korting aan voor online aankopen. Wie zijn tickets online bestelt, betaalt 1 euro minder dan ter plaatse.


PanoraMagique


Prijsstijging bij PanoraMagique in Disney Village:

PanoraMagique biedt aan maximaal 30 gasten per keer (afhankelijk van de weersomstandigheden) de kans om te genieten van een tocht van 6 minuten met een ongeëvenaard 360​​º uitzicht over Disneyland Paris – soms heb je wel 20 km uitzicht! Deze met helium gevulde luchtballon ligt aangemeerd in Lake Disney van Disney Village en biedt een ware verheffende ervaring voor iedereen.

In theorie is PanoraMagique is elke dag geopend maar kan op veel dagen niet open gaan vanwege slechte weersomstandigheden.

Translate website