|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Exclusief kijkje op het kunstwerk in Royal Banquet in het Disneyland Hotel

Terwijl het Disneyland Hotel in Disneyland Paris zich voorbereidt op de heropening met koninklijke thema op 25 januari, verwelkomt restaurant Royal Banquet binnenkort gasten uit verre landen voor dagelijkse feestelijke recepties.


Disneyland Hotel


Op deze bijzondere plek, geïnspireerd op de ontvangstruimtes van echte kastelen, word je uitgenodigd voor een koninklijk feest te midden van een indrukwekkende galerij met portretten die de beroemde koninklijke verhalen van Disney vieren. Hier worden gerechten beïnvloed door de diverse culturen die deze geliefde verhalen inspireerden, zoals Spicy Cajun Shrimp, een gerecht dat hulde brengt aan Tiana’s geboorteland Louisiana in ‘The Princess and the Frog’. Om de culinaire ervaring zo goed mogelijk te kunnen bedienen, hebben Walt Disney Imagineering Paris en Walt Disney Animation Studios nauw samengewerkt om een breed scala aan personages te selecteren en te vertegenwoordigen, waarbij elk kunstwerk exclusief voor het restaurant is gemaakt. Vandaag willen we graag een meer diepgaande blik op het restaurant geven – laten we eens kijken!

Ontdek het Disneyland Hotel op onze speciale pagina >PixieDust.bePixieDust.be


Maak je droom waar en verblijf in het Disneyland Hotel?

Op zoek naar de meest magische en unieke ervaring in Disneyland Paris? Dan is het vernieuwde Disneyland Hotel de “place-to-be”.

Bekijk nu snel de prijzen en beschikbaarheid >


PixieDust.beTranslate website