|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuw in de Disneyland Paris App: De digitale MagicPass

Vanaf 25 januari 2024 kunnen gasten van Disneyland Paris hun verblijf in de Disney hotels voorbereiden met de Disneyland Paris App. Zo kunnen ze tot 7 dagen voor aankomst online inchecken en hun Digital MagicPass downloaden om meteen verder te gaan naar de Disney parken zonder eerst naar de receptie van hun hotel te moeten.

De Digital Magic Pass is een digitale versie van de traditionele plastic hotelpas. Hij is gemakkelijk te gebruiken en kan op een smartphone worden opgeslagen. Daarnaast kunnen gasten met de Disneyland Paris App ook digitale parktickets voor iedereen in hun gezelschap downloaden. Deze tickets worden in de vorm van een QR-code verzonden en kunnen direct worden gebruikt bij de ingang van de parken. Als je een maaltijd optie hebt bij je verblijf kun je voortaan ook bekijken hoeveel maaltijdvouchers je nog beschikbaar hebt.

Voorlopig moet je wel nog steeds een fysieke Magic Pass gebruiken om je hotelkamer of accommodatie te betreden. In de toekomst zal de functie van een digitale kamersleutel ook in de Disney Hotels beschikbaar worden.


Disneyland Paris


Digitale MagicPass⁽²⁾

✔ 1 unieke QR-code per gast
✔ Ga bij aankomst direct naar de Disney Parken, zonder eerst langs de receptie van je hotel of Disney Davy Crockett Ranch te hoeven gaan
✔ Bekijk hoeveel maaltijdvouchers je nog hebt in je maaltijdoptie (indien van toepassing)
X Kan niet als kamersleutel worden gebruikt


PixieDust.be


Fysieke MagicPass

Je kunt een fysieke MagicPass ophalen bij de receptie van je Disney Hotel of bij de balie van Disney Express (indien van toepassing). Dit pasje is ook je kamersleutel en een betaalpas om aankopen op je hotelrekening te plaatsen als je deze optie hebt geactiveerd.

Let op: je kamersleutel, Disney PhotoPass™+, vouchers, cadeaubonnen en excursievouchers die je van tevoren hebt geboekt, staan niet op je digitale MagicPass. Je kunt ze afhalen bij de receptie van je hotel of, indien van toepassing, bij de Disney Express balie in het treinstation Marne-La-Vallée/Chessy.


PixieDust.be


Hoe werkt de digitale MagicPass?


PixieDust.be


1. Download de Disneyland Paris app


PixieDust.be


2. Koppel je verblijfsboeking aan je Disney Account. Als je via onze website hebt geboekt, staat je boeking al in je account.


PixieDust.be


3. De digitale MagicPassen van iedereen in je groep staan vanaf 7 dagen voor je aankomstdatum in de app.


PixieDust.be


4. Zodra je aankomt, kun je direct naar de Disney Parken!.


PixieDust.beMagicpass


One thought on “Nieuw in de Disneyland Paris App: De digitale MagicPass

Comments are closed.


Translate website