|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Crush praat opnieuw in Disney Stars On Parade

Na een lange periode van stilte is het eindelijk weer mogelijk om Crush te horen praten op de Finding Nemo (“Discover A New World”) paradewagen. Het effect was buitenwerking sinds de terugkeer van Disney Stars On Parade na de pandemie in 2022, maar is nu weer hersteld.

TikTok account Camy_Disney deelde een opvoering van de parade midden januari 2024 met het effect terug in gebruik na een zeer lange tijd.
Nog enkele technische problemen:

De Peter Pan paradewagen van Disney Stars on Parade is al sinds januari 2023 incompleet. Het tweede gedeelte van de wagen is verdwenen, Disney heeft geen informatie vrijgegeven over het probleem, de kans op een mogelijke terugkeerdatum lijkt steeds kleiner te worden.
De draak uit de parade spuwt ook nog steeds geen vuur. Dit effect is uit voorzorg uitgeschakeld, na een brand van een animatronic in Disneyland California tijdens Fantasmic in April. De draak in Walt Disney World, die ook in 2017 afbrandde bij een gelijkaardig accident, spuwt wel weer vuur sinds het Fantasmic accident.

Disney Stars On Parade werd in 2023 niet opgevoerd tijdens het Kerstseizoen en vervangen door Mickey’s Dazzling Christmas Parade, de problemen met de Peter Pan paradewagen en vuureffect van de Maleficent draak werden niet opgelost tijdens de afwezigheid van de parade.

Translate website