|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Cool Stop in Disney Village afgebroken

In Disney Village is het eetkraampje “Cool Stop” nabij Annette’s Diner afgebroken.

Cool Stop was een klein eetkraampje in Disney Village, vlakbij Annette’s Diner, en was gesponsord door Coca-Cola met een klein terras erbij. Bij de Cool Stop kon je terecht voor koude en warme dranken en fastfood snacks zoals hotdogs, pizza en croque monsieurs.

Bij de Cool Stop kon je ook bestellen zonder Disney Village te betreden, het eetkraampje had namelijk ook een kassa aan de kant van het RER en TGV station, buiten de security zone. Wat er precies in de plaats komt van de Cool Stop is voorlopig niet helemaal duidelijk, wel is Disney ondertussen bezig met verbouwingswerkzaamheden in Disney Village.

Translate website