|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Preview: Nieuwe decoraties voor Symphony of Colours

Vanaf 10 februari 2024 is het tijd voor de 2de fase van Disney Symphony Of Colours in Disneyland Paris met de nieuwe show “A Million Splashes of Colour” en “Blooming in Colours: a journey into fairy worlds”!

Ondertussen is Disneyland Paris begonnen met het installeren van de decoraties voor Disney Symphony of Colours geïnspireerd op Tinkel Bell en haar tweelingzus Periwinkle. Deze nieuwe decoraties vertellen het verhaal van de wonderen van de natuur in zowel de winter als de lente.
De eerste nieuwe decoraties die bezoekers van Disneyland Paris zullen zien zijn die aan het station van Main Street, gelijkaardig met de decoraties die er ook waren tijdens de 30ste verjaardag van het resort. Op Town Square staan er decoraties van bloemen met een winterse twist. In Main Street zijn er ook nieuwe decoratieve palen geïnstalleerd.Nabij Casey’s Corner zijn er verschillende “Gardens Of Wonders” decoratieve elementen vervangen door nieuwe Symphony of Colours decoraties met grote zonnebloemen en een feeën huisje.


PixieDust.be


De bloemenbakken op Central Plaza zijn in een nieuw jasje gestoken ter ere van de nieuwe show “A Million Splashes of Colour”. De show, die “Dream… And Shine Brighter” vervangt, belooft een explosie van kleuren te worden. De bloemenbakken dragen bij aan deze feestelijke sfeer met een palet van levendige kleuren die perfect aansluiten op de thema’s van de show.


PixieDust.bePixieDust.beDisney


Disney Symphony of Colours

Geniet van extra kleur, muziek en magie tijdens Disney Symphony of Colours in Disneyland Paris.


Translate website