|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris News Report 10 – 12 February 2024

Hallo iedereen, we zijn opnieuw in Disneyland Paris geweest en dit zijn de updates en veranderingen die ons zijn opgevallen. Zoals altijd kan je ons ook volgen via sociale media Facebook of Twitter. Of op ons YouTube kanaal voor onze speciale Live News Report videos !

PixieDust.be


News Report VIDEO >>

PixieDust.be


2de fase van Symphony of Colours begonnen in Disneyland Paris

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/2nd-phase-of-symphony-of-colours-started/Nieuwe banners voor de Disneyland Pass in het Disneyland Park en parking

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/new-banners-for-the-disneyland-pass/


Voorbereiding renovatie “Le Pays des Contes de Fées” begonnen

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/preparation-for-renovation-le-pays-des-contes-de-fees-started/Ezel animatronic terug in Pirates of The Caribbean:

Na enkele maanden van afwezigheid is de ezel in de attractie Pirates of The Caribbean terug in de scene nabij de 3 zingende piraten.


PixieDust.beMagic Offer shop Pirates of The Caribbean

Nieuwe “Magic offer” beschikbaar bij Le Coffre du Capitaine voor een fotokader + on-ride foto.


PixieDust.beBig Thunder Mountain renovatie update

Big Thunder Mountain, een van de populairste attracties van Disneyland Paris, is sinds 29 januari 2024 gesloten voor onderhoud. Van 29 januari tot en met 15 maart is Big Thunder Mountain gesloten voor renovatie. Phantom Manor is dan open. Op 16 en 17 maart zijn beide attracties kort samen open. Van 18 maart tot en met 29 maart is Phantom Manor gesloten voor onderhoud. Big Thunder Mountain is dan open.

Winkels in STUDIO 1 sluiten vanaf 25 april 2024 in het Walt Disney Studios Park

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/studio-1-stores-will-close-on-april-25-2024/Thunder Messa Mercantile Building

Buiten de Thunder Messa Mercantile Building shop is er een nieuwe frigo geïnstalleerd.


PixieDust.be“Overland Trail Cafe”

Het lijkt erop dat de nieuwe snacklocatie in Frontierland bijna klaar is om binnenkort open te gaan, het naambord is voorlopig nog bedekt met een doek. Een andere fansite heeft een foto van het bord met de naam “Overland Trail Cafe” kunnen delen op sociale media.


PixieDust.beMandalorian meet & greet in Discoveryland verdwenen

De Stormtroopers zijn terug in Discoveryland. Helaas ontmoeten Mando en Grogu momenteel geen gasten, alle informatie over die meet & greet is verwijderd van de Disneyland Paris website. De fotolocatie is er wel nog.

Zeggen we binnenkort vaarwel tegen de iconische Planet Hollywood planeet?


https://pixiedust.be/will-we-soon-say-goodbye-to-the-iconic-planet-hollywood-planet/Moving walkways in Disneyland Paris lijken op een “neverending story”


https://pixiedust.be/moving-walkways-in-disneyland-paris-lijken-op-een-neverending-story/Walt Disney Studios Park uitbreiding update:

Het pad naast de Tower Of Terror naar de Super Diner van Avengers Campus is momenteel afgesloten. We beginnen eindelijk ook de gebouwen boven de constructiehekken te zien krijgen.


PixieDust.be


PixieDust.bePixieDust.be


Bekijk al onze Disneyland Paris News Reports !

Met onze Disneyland Paris News Reports blijf je altijd op de hoogte van als het nieuws in Disneyland Paris.

Onze Disneyland Paris News Reports bestaan ook in video op ons YouTube kanaal. Deze videos kan je hier bekijken >


Translate website