|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe Sleeping Beauty Castle design aan voorkant van Main Street Station

Disneyland Paris onthulde een nieuwe afbeelding van het Kasteel van Doornroosje in de stoep aan de voorkant van het Main Street treinstation in het Disneyland Park.

Het Euro Disneyland Railroad logo, dat al sinds de opening van het park in 1992 in de grond zat, is verwijderd. In de plaats daarvan is een nieuwe afbeelding van het Sleeping Beauty Castle aangebracht. Het kasteel heeft roze tinten met blauwe torentjes, een gouden omtrek en een klein gouden medaillon waar een glas-in-loodraam zich bevindt op het echte Kasteel van Doornroosje.


PixieDust.bePixieDust.be


De nieuwe afbeelding van het Sleeping Beauty Castle is een mooie vervanging, die de magie van Disneyland Paris nog beter weerspiegelt. Het nieuwe design is ook een leuk extra voor het uitzicht voor gasten die verblijven in het Disneyland Hotel.


Sleeping Beauty CastleTranslate website