Grote werkzaamheden in het Walt Disney Studios Park

In het Walt Disney Studios Park werken constructiewerkers momenteel hard om de reeds bestaande gebieden in het park een make-over te geven.

Binnenkort is het ook de beurt aan de rest van STUDIO 1, waaronder restaurant En Coulisse en de shop Legends of Hollywood. Het volledige gebouw zal vanaf april 2024 tot de lente van 2025 gesloten zijn voor een make-over. Disneyland Paris is momenteel bezig met voorbereidingswerken om een omleidingsroute te voorzien tussen STUDIO 1 en het Studio Theater.


Op hetzelfde moment staan er ook constructiemuren aan de voorkant van Animation Celebration (Frozen: A Musical Invitation). Iets verderop wordt momenteel ook de Aladdin-attractie Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah gerenoveerd. Uiteraard blijft Disney ook verder bouwen aan de uitbreidingsplannen die in 2018 werden aangekondigd, met onder andere de themazone “World of Frozen”.


Op de website van Disneyland Paris informeert het Franse Disney Resort dat de renovatiewerkzaamheden van Walt Disney Studios Park nog zeker zal duren tot eind 2025, wanneer de nieuwe zones als onderdeel van de uitbreidingen zullen openen is voorlopig nog niet bevestigd door Disney.


Walt Disney Studios Park

Als goedmakertje voor de constructiewerken in het Walt Disney Studios Park kunnen gasten vanaf de lente van 2024 genieten van de nieuwe show “Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland”. De show vindt plaats in de Stunt Show Arena, waar vroeger “Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular” plaats vond.


PixieDust.be

Translate website