|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Voorbereiding renovatie “Le Pays des Contes de Fées” begonnen

Binnenkort zal Storybook Land in Fantasyland, achteraan in het Disneyland Park, sluiten voor een grootschalige renovatie met toevoegingen van thema’s uit Frozen en Winnie the Pooh.
Tijdens ons laatste bezoek aan de attractie “Pays des Contes de Fées” viel ons op dat één van de huizen in het dorp van Belle uit de Disneyfilm Beauty And The Beast verdwenen is. Er zit momenteel een gat in deze scene, het huisje kan eventueel al weggehaald zijn om te renoveren.
Wel zijn er al grote aanpassingen aangekondigd door Disneyland Paris voor de Peter and the Wolf scene die veranderd zal worden naar een scene met Anna, Elsa, Kristoff en Sven uit de Disneyfilm Frozen die onderweg zijn naar Oaken’s Trading Post. De scene van Hans en Grietje zal vervangen worden door een scene met Winnie the Pooh.

Sinds enkele weken staat er een mysterieuze houten bak bij de toekomstige scene van Frozen in Disneyland Paris. De bak is geplaatst in een hoek van de scene, in de buurt van waar een miniatuur van Elsa’s ijskasteel zal komen te staan.


PixieDust.be


Vanaf 11 maart 2024 gaan “Le Pays des Contes de Fées” en “Casey Jr. – le Petit Train du Cirque” in Disneyland Paris tijdelijk dicht voor renovatie. De heropeningsdatum van beide attracties in Storybook Land is nog niet bekendgemaakt.

Translate website