|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disney Village constructie update

Disney Village verliest opnieuw zijn groene zones

In Disney Village, van Disneyland Paris, staan er veel veranderingen op het programma, er is zelfs al veel veranderd. Vorige maand stonden er nog in het midden van Disney Village heel wat bouwschuttingen om het terras bij New York Style Sandwiches weg te halen met de de plantenbakken die jaren geleden werd aangebracht om meer groen in Disney Village te brengen. Als dat groen is opnieuw weg en de area is één grote vlakte geworden. Het lijkt er bijna op dat ze in omgekeerde richting aan het werken zijn en we terug naar het oude Festival Disney aan het overschakelen zijn.
Alle bouwschuttingen zijn intussen verwijderd en een tijdelijk asfaltlaag werd aangebracht, jammer dat de werken precies weer in pauze gezet werden en dat de grond met onmiddellijk werd afgewerkt met de nieuwe tegels die nu al bij Brasserie Rosalie te zien zijn, want later moet al dat tijdelijke asfalt er dan opnieuw en komen er dus weer lang bouwschuttingen.

Maar geen nood, je moet weinig moeite doen andere bouwschuttingen te vinden in Disney Village. Zo staan er bij nabij Annette’s Diner, bij de ingang van Disney Village bij de World of Disney. En ook rond het voormalige Planet Hollywood restaurant.
Bij World of Disney, en de ingang van Disney Village als je van de parken komt, zijn ze nu de vloeren aan het vernieuwen waardoor je met een kleine omweg naar de rest van Disney Village kan.

Bij het voormalige Planet Hollywood restaurant werd de trap weggehaald die als toegangsbrug diende richting de grote blauwe planeet, het icoon van het restaurant. De planeet staat er nu met een groot gat in het midden, een uniek zicht alvast. Waarschijnlijk zal de decoratieve planeet binnenkort ook verdwijnen. Het is niet duidelijk als het volledige gebouw afgebroken zal worden of als het gewoon vernieuwd zal worden. Het is ook nog niet gekend wat er hier in de toekomst zal komen.
Translate website