|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Constructiemuren weg bij Worlds of Pixar fotolocatie

De constructie muren bij de Worlds of Pixar foto locatie in het Walt Disney Studios Park zijn onlangs weggehaald.
Dit gebied in het Walt Disney Studios Park bevindt zich tussen Crush’s Coaster en Cars Quatre Roues Rallye. Het heeft twee meet & greet-locaties met Disney figuren en een foodtruck.

Het is te zien dat een deel van de achtergrond is hersteld, helaas is de afbeelding van de ballonnen nog niet hersteld. Disneyland Paris onthulde de nieuwe Pixar achtergrond vorige zomer als vervanger van Toon Plaza, samen met de gloednieuwe show “TOGETHER: a Pixar Musical Adventure“. Helaas moest Disney de muur 3 maanden later al achter constructie muren zetten vanwege schade.


PixieDust.be


Hoewel het grootste deel van de foto locatie is gerepareerd, is het nog onduidelijk of en wanneer Disneyland Paris de rest zal repareren.

De Pixar personages moesten vanwege de constructiemuren via een kleine omweg naar de backstage, in dit gedeelte van het Walt Disney Studios Park kun je vooral Woody en Jessie ontmoeten. Sinds Buzz Lightyear zijn nieuwe look heeft, is hij haast nog onmogelijk te ontmoeten en verschijnt hij nu enkel nog in Disney Stars On Parade en de Pixar show in het Studio Theater.


Worlds of Pixar


Translate website