|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Enkele tips om je voor te bereiden op je trip naar Disneyland Paris !Naar Disneyland Paris zonder voorbereiding FOUT !

Veel mensen vertrekken naar Disneyland Paris zonder enige voorbereiding en dan zien ze wel ter plaatse wat ze gaan doen….FOUT ! Zeker als je niet zo vaak naar Disneyland Paris gaat is een voorbereiding zeker nodig. Begin alvast met de onderstaande tips:


Disneyland Paris


TICKETS: Ten eerste heb je tickets nodig om de parken binnen te kunnen. Tegenwoordig kan je geen tickets meer aan de parken kopen zoals vroeger, maar gaat alles nu digitaal en op voorhand. Je tickets moet je dus altijd online kopen op de officiële website (klik hier). Je kan kiezen uit gedateerde tickets waarbij je je datum van bezoek al moet vastleggen of je kan kiezen voor een niet gedateerd ticket waardoor je dan later nog een dag moet selecteren op de reserveringskalender als je Disneyland Paris wilt bezoeken. Met een ongedateerd ticket in de hand en zonder voorafgaande reservatie om te parken binnen te gaan kan niet meer. Ben je van plan om meerdere keren per jaar naar Disneyland Paris te gaan dan kan het nuttig zijn even te kijken wat de inhoud van een jaarpas is: de Disneyland Pass !


PixieDust.be


OVERNACHTING: In Disneyland Paris is er héél wat te doen, en als je er echt wilt van genieten moet je zeker meer dan één dag blijven. Wij raden aan om er minimum 3 dagen te blijven, behalve in het laagseizoen zoals januari & februari waarbij er soms ook attracties gesloten zijn voor renovaties en bepaalde shows niet spelen. Als je langer blijft heb je natuurlijk een hotel nodig. Losse tickets online kopen en een hotel in de buurt van Disneyland Paris boeken is een optie, maar vaker is het niet veel duurder om een volledig arrangement in een Disney Hotel te boeken met parktickets inbegrepen. Bij de laatste optie hoef je je ook geen zorgen te maken voor de parkreservaties en is je toegang tot de parken gegarandeerd door je volledige verblijf, ook als de parken als uitverkocht staan. Disneyland Paris heeft een handige kalender – klik hier, waar je makkelijk de prijzen kan vergelijken met de periode en de keuze van hotel.


PixieDust.be


ENTERTAINMENT: Veel toeristen onderschatten de kwaliteit van de entertainment in Disneyland Paris. Als je soms lokale pretparken in je eigen buurt bezoekt ben je niet gewend om veel kwaliteitsvolle shows te zien want grote shows of parades zijn heel duur. Bekijk daarom zeker welke shows of parades er te zien zijn wanneer jij Disneyland Paris bezoekt en probeer ze allemaal te zien, je zal versteld staan. Via de app van Disneyland Paris kan je zien welke shows er spelen, om een idee te krijgen wat de shows zijn kan je ze altijd bekijken op ons YouTube kanaal – klik hier.


PixieDust.be


DISNEY PERSONAGES: De mooiste souvenirs aan je trip naar Disneyland Paris zijn foto’s met Disney personages en zo zijn er heel wat te vinden gedurende de dag in beiden parken. Let er wel op dat ze vooral in de voormiddag tot halfweg de namiddag te vinden zijn, daarna vertrekken ze om deel te nemen aan de parade. In de app van Disneyland Paris kan je zien welke personages je kan ontmoeten en waar je ze kan vinden. Je hebt ook personages die niet in de app zijn opgenomen en die spontaan kunnen opduiken, de ene dag zijn die talrijker dan de andere dag. Vergeet zeker ook de Disney Hotels niet, bij sommige kan je Disney personages vinden ’s avonds of ’s morgens nabij de lobby. Wees dus goed voorbereid en zorg dat de app van Disneyland Paris op je telefoon staat.


https://pixiedust.be/disney-characters-in-the-disney-hotels-van-disneyland-paris/PixieDust.be


LUNCHEN of DINEREN in DISNEYLAND PARIS: Je kan op veel plaatsen iets eten in Disneyland Paris, en als je denkt dat het alleen maar hamburgers met frieten zijn dan heb je het behoorlijk mis. Er zijn heel wat opties beschikbaar en deze kan je allemaal van thuis online bekijken. De menu’s van alles restaurants in de Disney Parken en Disney Hotels kan je op de website raadplegen, de perfecte voorbereiding om te weten wat je kan eten en waar je moet zijn. Als het even kan, ga voor het middageten om 11u30 naar het restaurant van je keuze. Je zal er minder lang moeten wachten en aangezien de restaurants dan pas open gaan heb je ook een zee van vrije plaatsen beschikbaar. Meer info over eten in Disneyland Paris – Klik hier !


PixieDust.be


DISNEYLAND PARIS APP: Jaren geleden kon je papieren programma’s vinden of papieren plattegronden van de parken en alhoewel je nog altijd een papieren plattegrond kan vinden is de Disneyland Paris App toch alsmaar belangrijker geworden om op de hoogte te blijven tijdens je bezoek aan Disneyland Paris. Je vind je er niet alleen digitale plattegronden, maar ook de wachttijden van de attracties, de openingsuren van de restaurants en waar die te vinden zijn, waar er Disney personages staan, waar en wanneer er shows of parades te zien zijn….enz. Dus installeer zeker de Disneyland Paris App op je telefoon, VOOR je naar Disneyland Paris en bekijk die rustig al eens thuis. Op die manier krijg je feeling met de app en weet je waar alles staat. Als je wacht tot je in Disneyland Paris bent om voor de eerste keer de APP te bekijken of hem te installeren zorgt het voor onnodige stress.


PixieDust.be


KEN DE WEG: Ben je nog nooit in Disneyland Paris geweest of is het heel lang geleden dan zal je misschien niet onmiddellijk alles vinden. Bekijk daarom voor je vertrekt als voorbereiding een plattegrond, zodat je al goed de weg kent en je makkelijk kan oriënteren eens je in Disneyland Paris bent. Zo verlies je geen tijd en heb je een stuk minder stress. Plattegrond – Klik hier


Translate website