|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Review: Grand Magic Hotel (Magic Circus) nabij Disneyland ParisBij één van Disneyland Paris bezoeken verbleven we in het vernieuwde Grand Magic Hotel (voormalige Magic Circus Hotel), vroeger was dit een partner hotel van het Franse Disney Resort maar sinds oktober 2022 is de samenwerking beëindigd.


VIDEO: OVERZICHT GRAND MAGIC HOTEL


Ondanks dat de samenwerking met Disney gestopt is zijn er nog altijd gratis shuttlebussen beschikbaar naar de Disney Parken en Disney Village, dus ook ideaal voor bezoekers die met de TGV of Thayls naar Marne-la-Vallée komen. Eén nadeel is wel dat deze bussen ook vaak stoppen bij andere hotels en er geen organisatie of een eventuele wachtrij is voor deze service. Er is voldoende parking voor mensen die met de auto komen. Al is deze parking wel een extra betalende service geworden en is die niet meer inbegrepen zoals het vroeger was.

Bij het binnenkomen van het hotel passeer je direct aan de receptie met fel rode kleuren. Na de receptie kom je terecht in de “Magic’Hall” vol digitale schermen dat overdag een landschap tonen en ’s avonds een aquarium, deze ruimte word ook gebruikt als bar van het hotel.


Grand Magic Hotel
Magic’Hal


Op het einde van de “Magic’Hall” is er een kamer met videospelletjes en het buffetrestaurant Chez Maurice. Je hoeft niets extra te betalen voor het ontbijt want dit is al inbegrepen in de prijs van je kamer. Het ontbijt heeft een ruime keuze aan broodjes, koffiekoeken, pannenkoeken, eieren, cornflakes en meer (bekijk bovenstaande video). Je kunt tegen extra betaling ook terecht voor een dinerbuffet van 18:30 tot 22:30 als je liever niet in Disneyland Paris wilt eten.


PixieDust.be
INKOM RESTAURANT CHEZ MAURICE


De kamers zijn ingericht in een sterrenlichtthema en wij kregen een zeer ruime kamer met een zetel en bureautafel, met uitzicht op de parking en niet van het prachtige landschap achteraan het hotel. Het oude circus thema is niet meer te herkennen behalve in de badkamer, deze heeft geen grote make-over gekregen.
Het hotel beschikt ook over een indoor zwembad en fitness, dat elke dag open is van 08.00 uur tot 22.00 uur. De diepte is 1,44m ideaal voor goede zwemmers en voor het hele gezin, er is ook een peuterbad voor de allerkleinsten!


PixieDust.be


Kortom is het Grand Magic Hotel perfect voor een bezoek aan Disneyland Paris met dagelijkse schoonmaakdienst van de kamers, vriendelijke medewerkers en een goed ontbijt. Verbeterpunten zijn wel een eventuele opknapbeurt voor de gangen naar de kamers en een betere organisatie van de gratis shuttle bussen naar de Disney Parken. En een extra betalende parking is ook iets die op weinig begrip kan rekenen.


PixieDust.bePixieDust.be


GRAND MAGIC HOTEL: MEER INFO & PRIJZEN


Translate website