|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Datums aangekondigd voor Halloween en Kerstseizoen in Disneyland Paris voor 2024

Maak je klaar om betoverd te worden door de magie van twee seizoenen in Disneyland Paris! Het Disney Halloween Festival keert terug van 1 oktober tot 3 november 2024, gevolgd door Disney Enchanted Christmas van 9 november 2024 tot 6 januari 2025.

Meer informatie over de parades, shows en meet & greets met Disney personages volgen op een later tijdstip. Wel lijkt het erop dat Let’s Sing Christmas zal terugkeren tijdens het aankomende Kerstseizoen.

Disney Halloween Festival: Van 1 oktober tot 3 november 2024 is het weer tijd voor het Disney Halloween Festival! Het Disneyland Park is versierd met mooie halloweendecoraties om je te verrassen. Kleurrijke pompoenen, herfstdecoraties en geesten maken alles betoverend voor griezelfans van alle leeftijden. 


Halloween
©DisneyPixieDust.be


Disney Enchanted Christmas: Disneyland Paris viert Kerst met een betoverende parade, shows en Disney figuren. Er zullen ook exclusieve kerstsouvernirs en speciale snacks verkrijgbaar zijn. De festiviteiten beginnen op 9 november 2024 tot 6 januari 2025.


PixieDust.be
©DisneyTranslate website