|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Verblijven Disneyland Paris van 1 april 2025 t/m 30 maart 2026 beschikbaar om te boeken vanaf 10 September 2024

Op 10 september 2024 openen de boekingen (Tickets + Hotel) voor Disneyland Paris voor de periode van 1 april 2025 t/m 30 maart 2026. Ben jij van plan om in die periode te gaan? Zet 10 september 2024 dan alvast in je agenda!

Deze informatie over de opening voor nieuwe verblijven staat gemeld op de officiële Disneyland Paris website. De verwachting is dat deze informatie voor alle Europese markten zal gelden. In de afgelopen jaren werden nieuwe boekingen meestal in de late ochtend beschikbaar gemaakt.

*data kunnen gewijzigd worden door Disney.

Ontdek de magie van Disneyland Paris en gebruik het vroegboekvoordeel. Ontvang extra voordeel op een verblijf. Hoe vroeger je boekt hoe lager de prijzen van de Disney Hotels. Gratis wijziging of annulering tot 7 dagen voor aankomst.

PixieDust.be


Alle info & voordelen verblijven Disneyland Paris (Tickets + Hotel):

Laat de magie nog langer duren en geniet van de exclusieve voordelen van een verblijf met een hotel + tickets. Op dit moment kun je je boeking kosteloos annuleren of wijzigen en in flexibele termijnen betalen. Dit is het ideale moment om te boeken!

Inclusief toegang Disney Parken

Tijdens je verblijf heb je volledig toegang tot de 2 Disney Parken incl. aankomstdag en vertrekdag.

Geen registratie vereist

Blijf je in een Disney Hotel overnachten?, dan hoef je geen aparte parkreservatie te maken. Je toegang is gegarandeerd, ook als de parken volzet zijn.

Extra Magic Time

Als gast van een Disney hotel krijg je het voordeel om een uur vroeger dan de andere bezoekers in de parken te kunnen om enkele topattracties te ontdekken.

Gratis parking

Je kunt de hele dag gratis parkeren bij de ingang van de Disney Parken. Gasten van de Disney Hotels parkeren ook gratis bij hun hotel. Hiermee bespaar je €30 per auto per dag.

Betalen in termijnen

Je kunt je verblijf (hotel + tickets) betalen in maximaal 6 termijnen zonder extra kosten. Meer info >

PixieDust.bePixieDust.be


Verblijven in Disneyland Paris: Hoe vroeger je boekt hoe beter de prijs

Gebruik de prijsschattingskalender onderaan om het ideale moment te kiezen voor je verblijf aan de voordeligste prijs.


Translate website