|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe Disney winkels en vernieuwde gevel voor LEGO Store aangekondigd voor Disney Village

Winkelliefhebbers zullen blij zijn te ontdekken dat de huidige winkels geleidelijk opnieuw worden ontworpen om de weg vrij te maken voor nieuwe ervaringen die alleen beschikbaar zullen zijn in Disney Village. Als onderdeel van een complete make-over en rebranding van de meeste bestaande winkellocaties zullen tegen het einde van het jaar twee nieuwe Disney-winkelconcepten worden geïntroduceerd: een lifestyle-stop met confectiekleding, sieraden, accessoires en nieuwe samenwerkingsstukken; en een Disney-thuiswinkel met een selectie accessoires en Disney-verzamelartikelen, zodat alle decoratieliefhebbers hun interieur kunnen verfraaien. Later, en nog in studie, zal de huidige Disney Store alle grote Disney-franchises onder één dak verwelkomen. Een deel van de winkel zal een seizoensgebonden assortiment aanbieden, in lijn met de vieringen van het resort of de nieuwste Disney-filmreleases. Met dit gloednieuwe aanbod wordt Disney Village ongetwijfeld de ultieme winkelbestemming voor alle gasten die een vleugje Disney-magie in hun dagelijks leven willen brengen!


PixieDust.be


Daarnaast werken de LEGO Groep en Disneyland Parijs aan plannen om hun succesvolle samenwerking voort te zetten, met een nieuwe en verbeterde LEGO Store in Disney Village die naar verwachting tegen het einde van het jaar zal verschijnen. De onlangs gerenoveerde LEGO Store biedt spannende fotomomenten, indrukwekkende grote bouwwerken en interactieve speelstations, naast het breedste assortiment LEGO-sets dat alleen verkrijgbaar is in de LEGO Store. Gasten kunnen alle LEGO | Disney-favorieten naast andere creatieve sets voor LEGO-fans, ongeacht hun leeftijd.
3 thoughts on “Nieuwe Disney winkels en vernieuwde gevel voor LEGO Store aangekondigd voor Disney Village

Comments are closed.


Translate website